Belangrijke Herfst Winter 2019-20 Damesschoenentrends op de Catwalk

Trendstop geeft lezers van FashionUnited een eerste kijkje naar de nieuwste trends die bepalend zijn voor damesschoenenontwerpen in Herfst Winter 2019-20 en daarna.

Het Trendstop team biedt lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie van de onmisbare schoenentrends van topontwerpers die hun collecties tijdens de internationale modeshows presenteerden. De populariteit van performance en outdoorstijlen is bepalend voor een nieuw tijdperk van hybride stijlen die op innovatieve manier hoogwaardige modelooks voorzien van een frisse functionaliteit. Onze samengestelde catwalktrends, specialistische schoenenrapporten en bijbehorende beelden evalueren de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, op basis waarvan u de beste beslissingen kunt nemen.

Deze week presenteert Trendstop drie trends die van invloed zullen zijn op alle niveaus van de schoenenmarkt. De Premimum Square Toe toont een van de meest hedendaagse silhouetten van het seizoen met een uiterst minimalistisch ontwerp. De Fashion Flyknit en High Fashion Outdoors introduceren onmisbare hybride looks voor FW19-20, waarbij het beste van outdoor en performance kleding op creatieve manier gecombineerd worden met de nieuwste hoogwaardige modetrends.

The Premium Square Toe

Groot dit seizoen is de vierkantvormige schoenneus. Deze neus creëert bij hakken en laarzen een platte look en een verlengd silhouet. Detaillering wordt beperkt tot het minimum, zodat de hoekige en strakke (cleane) lijnen worden geaccentureerd, die verder worden versterkt door het gebruik van hoogwaardige materialen.

Belangrijke Herfst Winter 2019-20 Damesschoenentrends op de Catwalk
Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Nina Ricci, Proenza Schouler, Roberto Cavalli, allen Herfst Winter 2019-20.

The Fashion Flyknit

Stoffen voor sportkleding worden voor modieuze schoenen gebruikt door ‘flyknit’ technologie toe te passen op gestroomlijnde laarzensilhouetten. Rekbare breisels creëren een nauwaansluitende sok-achtige pasvorm met subtiele stikwerkmotieven - een samensmelting van hedendaagse performance-aspecten en fijne, vrouwelijke handwerktechnieken.

Belangrijke Herfst Winter 2019-20 Damesschoenentrends op de Catwalk
Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Fendi, Iceberg, Ben Taverniti Unravel Project, allen Herfst Winter 2019-20.

High Fashion Outdoors

Hoogwaardige leren laarzen krijgen voor FW19-20 een outdoor twist. Rubberen details op de schoen, bij onder andere de neus, creëren een beschermings effect. Grove zolen en gegoten profielen versterken de gehybridiseerde uitstraling, en introduceren zowel sneaker-, regenlaars-, als wandelschoenelementen.

Belangrijke Herfst Winter 2019-20 Damesschoenentrends op de Catwalk
Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Dries Van Noten, Burberry, Tods, allen Herfst Winter 2019-20.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Spring Summer 2019 Key Catwalk Footwear Directions rapport, met alle onmisbare schoenentrends vanuit de internationale modeshows. Klik hier voor uw gratis rapport.

Belangrijke Herfst Winter 2019-20 Damesschoenentrends op de Catwalk

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN