Belangrijke Kleuren op de Catwalk: Damesmodetrend voor Herfst/Winter 2015-16

Dompel jezelf onder in een reeks nieuwe seizoenstinten en ontdek de meest inspirerende kleuren voor herfst/winter 2015-16. Zie hoe de meest vooraanstaande ontwerpers deze kleuren gebruiken om de damesmode collecties, die op de catwalks in de grote modesteden te zien waren, te updaten. Van Modekleuren tot Neutrale- en Aardetinten tot Accenten & Mettalics, met nieuwe ontwikkelingen komt de nadruk te liggen op donkere winterkleuren, aardse groentinten en het bruin van de jaren 70, samen met de onverwachte verschijning van suiker-zoete nuances. Deze week mogen de lezers van FashionUnited een eerste blik werpen op Candy Pastels, een moderne modekleurtrend voor herfst 2015. Dit gratis fragment is maar een klein onderdeel van de trends die zijn opgenomen in de Trendstop Herfst 2015 Catwalk Analyse, een uitgebreid overzicht van 300 van de meest essentiële trends voor Herfst/Winter15-16 op het gebied van kleur, print en motief, stoffen, mode, schoenen en accessoires.

Site Tour: CATWALK OVERVIEW from Trendstop on Vimeo.

Candy Pastels

Meisjesachtige nostalgie wordt gecreëerd met de Candy Pastels, een groep suiker-zoete frisse kleuren voor Herfst/Winter. Deze jeugdige tinten doen denken aan het wazige effect van het gewassen krijt dat we op school gebruikten. Candied Combinations combineert twee of drie van deze pasteltinten in een outfit, van lila en citroen tot perzik en aardbeienmelk. Deze meisjesachtige tinten integreren een subtiel kunstmatige tint, waardoor sterke, bonte accenten ontstaan.

Belangrijke Kleuren op de Catwalk: Damesmodetrend voor Herfst/Winter 2015-16

Een variatie op motieven, blocking en patchwork produceren opvallende Herfst/Winter15 kleuren, terwijl andere stijlen tinten combineren met het gebruiken van diverse weefsels. Kleuren zijn hierbij zachter dan bij Candied Combinations, toegepast op enkele stukken zoals jurken en tassen. In een seizoen dat normaal gesproken bekend staat om zijn rustige tinten, zien we opvallende kleuren in breisels en sportieve truien, terwijl leer een mooie gladde oppervlak creëert voor elegante clutch tassen.

Belangrijke Kleuren op de Catwalk: Damesmodetrend voor Herfst/Winter 2015-16

Exclusieve Aanbieding

Trendstop Herfst/Winter 2015 Damesmode Kleur op de Catwalks; ontdek nog meer catwalktrends hier bij Trendstop.com >>. Lezers van FashionUnited krijgen als eerste toegang tot onze nieuwe 3-Month Catwalk Focus Package, met ruim 300 moderne catwalktrends.

Trendstop zal op 26 maart de Herfst/Winter 2015-16 Damesmode Catwalk Trend Briefing presenteren, waarbij de meest essentiële trends uit de Herfst/Winter15 shows aan bod zullen komen; boek een plek via onze EventBrite pagina.

Belangrijke Kleuren op de Catwalk: Damesmodetrend voor Herfst/Winter 2015-16

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Belangrijke Kleuren op de Catwalk: Damesmodetrend voor Herfst/Winter 2015-16

Foto's via Trendstop.com: Prada, MSGM, Next Generation, Eudon Choi, Missoni, Christian Dior, Loewe, Just Cavalli, allen Herfst/Winter 2015-16.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN