• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Belangrijke kleuren op de catwalk: Herenmodetrends voor herfst/winter 2015-16

Belangrijke kleuren op de catwalk: Herenmodetrends voor herfst/winter 2015-16

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Laat u inspireren door een scala van must-have tinten voor herfst/winter, zoals te zien is op de catwalks van Londen, Milaan en Parijs. De F/W 2015-16 herenmodeshows toonden inspirerende mode die gemoderniseerd werd door een reeks hedendaagse kleuren. De catwalks onthulden klassieke kleuren in zachtere tinten voor een subtiele look. Deze tinten zullen zowel de fast fashion markten voor F/W 2015-16 beïnvloeden, als de algemene modemarkten voor F/W16-17. Deze week kunnen de lezers van FashionUnited de kleur Rasperry Oxblood ontdekken, een essentiële nieuwe modekleur voor de herengarderobe.

Raspberry Oxblood

Oxblood bevat een roze gloed, waardoor het zachter overkomt. Naarmate mannen gewaagder worden in hun kleurenkeuze, kunnen aspecten uit de meer diverse damesgarderobe geïntroduceerd worden: met Raspberry Oxblood zien we hoe dit op een mannelijke en commerciële manier kan. Vrijetijdskleding wordt rijkelijk uitgevoerd in aaibare wollen stoffen, sportief jersey en in leer, zowel voor jasjes als schoenen.

Raspberry Oxblood was een belangrijke tint op de catwalks van Milaan, waar het een hedendaagse verfijning verleende aan formele herenmode. Wintersilhouetten lijken als nieuwe met een zwart detail als contrast, zoals bijvoorbeeld luxe joggingbroeken die een geraffineerde statement maakten door zachte satijnen stoffen te combineren met volumineuze vormen. Zilver beslag op geklede loafers geven het geheel een edge.

Exclusieve Aanbieding

Trendstop Herfst/Winter 2015-16 Herenmode Kleur op de Catwalks, waarin 20 essentiële kleuren uit Londen, Milaan en Parijs zijn opgenomen; het complete rapport kunt u hier bij Trendstop.com aanschaffen >>. Maak gebruik van onze exclusieve aanbieding voor FashionUnited en ontvang met de promocode MENSCOLOUR20 een speciale korting van 20 procent.

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever 21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Foto's via Trendstop.com: Matthew Miller, Gieves & Hawkes, Miharayasuhiro, Jil Sander, Astrid Andersen, Andrea Pompilio, John Richmond, allen herfst/winter 2015-16.

Trendstop