• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Belangrijke Kleuren op de Catwalktrends voor Voorjaar/Zomer 2016

Belangrijke Kleuren op de Catwalktrends voor Voorjaar/Zomer 2016

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Sinds de publicatie van ons Print & Motief op de Catwalk artikel van vorige week, heeft het team van Trendstop een onontbeerlijke gids samengesteld van de meest inspirerende en trendy kleuren die tijdens de modeshows voor voorjaar/zomer 2016 te zien waren. Uitgelicht vanaf de eerste rij van iedere invloedrijke ready-to-wear show in New York, Londen, Milaan en Parijs, onthullen de nieuwe seizoenscollecties een palet vol frisse, nieuwe tinten waarmee kleding, accessoires en schoenen worden geüpdatet. Deze week presenteren we de lezers van FashionUnited met drie moderne kleurtrends, geselecteerd uit Fashion Colours, Core Colours en Accents Groups voor voorjaar/zomer 2016. Tot de nieuwe kleurtrends behoren zachte pastels en verfijnde neutrale tinten, terwijl donkere zomertinten hun veelzijdigheid demonstreren. Elders worden collecties verheven met energieke, vurige tinten.

Apricot Nude

Deze abrikoos-kleurige nude modekleur met een warme gloed introduceert een fijne vrouwelijke tint aan de collecties. Soepele vormen in luchtige stoffen stralen een nieuwe stijlvolheid uit, en voegen daarmee het gevoel van een tweede huis toe met een bleke huidskleur. Lagen tere transparante stoffen versterken de romantische ondertoon van de tint.

Deep Ink Denim

Klassiek blauw denim krijgt dit seizoen een update met vernieuwende dieptewerking en doet zijn intrede als een van de belangrijke kleuren van de zomer. Deze donkere tint doordrenkt stijlen met een diepe indigo voor een meer verfijnde uitstraling. Tot de toepassingen van deze elegante tint voor overdag behoren stretch jersey en ontspannen utilitaire stijlen, terwijl witte contrasten een sportief tintje verlenen aan schoeisel.

Magma Orange

Een levendige toevoeging aan Accents palet, is deze heldere oranje kleur sterk geconcentreerd voor zomer. Het resultaat is een vurige kleur die een gevoel van energie opwekt. Van sportieve looks en futuristische brillen tot elegante chiffon jurken, de nieuwe seizoensontwerpen maken een grote indruk.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited ontvangen een gratis exemplaar van de complete Spring/Summer 2015 Colour on the Catwalks Report van Trendstop, vol essentiële tinten vanuit de toonaangevende modeshows in New York, London, Milaan en Parijs. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Foto’s via Trendstop.com: Cedric Charlier, Jill Stuart, Marques Almeida, Thakoon, Carven, Lacoste, Rag & Bone, Nicholas K, Prabal Gurung, allen voorjaar/zomer 2016.


Trendstop