• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Belangrijke Kleurentrends voor Herfst/Winter 2016-17 Herenmode

Belangrijke Kleurentrends voor Herfst/Winter 2016-17 Herenmode

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Een frisse en inspirerende reeks kleuren verscheen in de herenmode van het nieuwe seizoen; trendbepalende ontwerpers gebruikten een breed assortiment hedendaagse kleuren in hun herfst/winter 2016-17 collecties. In de categorieën Fashion Colours, Neutrals & Core, Accents & Active en Metallics hebbende trendexperts van Trendstop.com de meest essentiële tinten geïdentificeerd die invloed zullen hebben op herenmode in herfst/winter 2016-17 en die u zullen helpen bij het maken van kleurenkeuzes. Dit seizoen hebben we te maken met een warm palette, met een reeks smaakvolle kleuren en rustgevende, romige huidkleurige tinten. Deze kleuren zijn ideaal voor getextureerde oppervlakken en winterjassen, en voegen comfort en weelderigheid toe aan de producten. Hier kunnen lezers van FashionUnited drie essentiële kleuren voor herfst/winter 2016-17 ontdekken.

Apricot Tan

Dit seizoen zien we hoe klassiek beige, een neutrale winterse tint, wordt doordrenkt met zomerse warmte en daarmee de status Modekleur bereikt. Met een subtiele warme perzik gloed, wordt Apricot Tan effectief toegepast in wollen jassen, terwijl geweven stoffen hiermee een rustieke uitstraling krijgen.

Chocolate Liquor

In Neutrals & Core voegt Chocolate Liquor een vleugje verfijndheid aan collecties toe met een diep donker, weelderig bruin. Een uitermate geschikte tint voor leder texturen, voorziet deze kleur schoenen van een formele uitstraling, terwijl tassen opvallen met soepele, glanzende oppervlakken. Ontspannen sportieve vormen krijgen hiermee ook een nieuwe verfijning.

Oyster

Zacht goud wordt voorzien van een subtiele roze gloed voor een verfijnde glans; hierdoor ontstaat een van de belangrijkste Metallic tinten van het seizoen. Deze tint voegt luxe toe aan avondkleding, van sierlijke motieven tot subtiele zachte accessoires. Contrasten van zacht grijs zorgen voor een gedistingeerde uitstraling.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited ontvangen een gratis exemplaar van de complete Herfst/Winter 2015-16 Emerging Print & Pattern Report van Trendstop, met een reeks essentiële tinten en kleurencombinaties waarmee u inspiratie kunt opdoen voor uw nieuwe collecties dit seizoen. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Foto’s via Trendstop.com: J.W. Anderson, Paul Smith, Pigalle, Ermenegildo Zegna, Jil Sander, Salvatore Ferragamo, Nasir Mazhar, Paltex Company, Versace allen Herfst/Winter 2015-16.


Trendstop