• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Belangrijke Kleurentrends voor Herfst/Winter 2016-17

Belangrijke Kleurentrends voor Herfst/Winter 2016-17

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Duik in de wereld van kleur met het team van Trendstop.com, die alle essentiële nieuwe tinten voor het komende winterseizoen onthult. Van Fashion Colours en Core Colours tot Accent & Active en Metallics, ontdek hoe deze essentiële kleuren de damesmode collecties voor herfst/winter 2016-17 zullen beïnvloeden. Deze week krijgen de lezers van FashionUnited een belangrijke kleurengroep voor herfst/winter 2016-17 te zien, namelijk Darkened Shadow. In deze trend krijgen donkere tonen die bijna zwart ogen een update met nieuwe kleuren, waarmee verfijnde tinten geïntroduceerd worden die diepte verlenen aan het product.

In the Darkened Shadow

Een klassieke donkere tint wordt verrijkt met diepe paarse ondertonen, waarmee elegante winterse looks ontstaan. Jurken voor een avond uit combineren matte stoffen met rijke fluwelen panelen en versieringen, terwijl grote zonnebrillen voor mysterie zorgen met getinte lenzen. Deze kleur leent zich ook goed voor glansrijke leren accessoires, zoals hier te zien in de vorm van een miniatuur tasje.

Black Onyx is een belangrijke Metallic voor herfst/winter 2016-17 en verleent een donkere maar luxueuze glans aan de dames garderobe. Stoffen met een coating vangen het licht in de vorm van stijve midi-rokken en jassen van slangenprint, die met statement sieraden kunnen worden gepaard voor een decadente uitstraling. Ook kan met de textuur gespeeld worden door metallics te combineren met zachte gebreide accessoires.

Dit seizoen krijgt donkerblauw meer dieptewerking, waardoor het bijna gitzwart lijkt. Eenvoudige winterjurken komen formeel over, terwijl soepel, ongevoerd leer gecombineerd wordt met matte suede in hedendaagse schoenenontwerper. De kleur biedt ook drama aan cosmetica, vooral als het uitgesproken wordt aangebracht op de ogen.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited ontvangen een gratis exemplaar van de complete Spring/Summer 2015 Women’s Colour Forecast van Trendstop, met 40 commercieel relevante tinten in Fashion Colours, Core Colours, Accents & Active and Metallics, met de bijbehorende Pantone kleuren. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Foto’s via Trendstop.com: Mary Katrantzou, Derek Lam, Michael Kors, Marc Jacobs, Edun, Miu Miu, Christian Dior, DKNY, Gabriele Colangelo, allen Herfst/Winter 2015-16.

Trendstop