• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Belangrijke Kleurtrends vanaf de Herfst/Winter 2016-17 Catwalks

Belangrijke Kleurtrends vanaf de Herfst/Winter 2016-17 Catwalks

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Met de afsluiting van Paris Fashion Week komt een einde aan het Herfst/Winter 2016-17 dames catwalkseizoen. Het was een inspirerende maand vol catwalkshows, presentaties, spannende evenementen en nieuwe trends. De trendexperts van Trendstop hebben iedere nieuwe collectie aandachtig bestudeerd, en hebben de laatste ontwikkelingen van ieder aspect van modeontwerp geanalyseerd. Kleur was een belangrijk onderdeel van de rapportage van Trendstop over de ready-to-wear catwalkcollecties, omdat de juiste kleuren zo essentieel zijn voor de sfeer en uitstraling die een collectie uitdraagt en voor het succes van een product. Deze week mogen de lezers van FashionUnited een eerste blik werpen op drie belangrijke kleurtrends die in herfst 2016 veel voor zullen komen, met de nadruk op diepe, donkere tonen die een zekere verfijning uitstralen.

Black Navy

Donkerblauw wordt steeds dieper en intenser met donkere tinten die bijna zwart lijken. De ontwerpen stralen een formele verfijning uit met matte oppervlakken. Wollen jassen, knusse breisels en grove suède schoenen behoren tot de hoogtepunten.

Beetroot Extract

Rode biet, donker en rijk van kleur, wordt gedistilleerd tot de puurste essentie om een intens rood-paarse toon te creëren met eigenschappen van bessen. Warme texturen complementeren de herfst-achtige uitstraling, van zware wollen items tot grove breisels. Witte contrasten voegen frisheid toe, terwijl cosmetica een femme fatale look creëert voor ’s avonds.

Navy Satin

Dit seizoen wordt donkerblauw uitermate luxueus met een zachte glans, geïnspireerd door de glans van satijn. De producten zijn voorzien van verfijnde afwerkingen, zoals fluwelen vulling, zacht wol en glanzende ponyhuiden.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited ontvangen een gratis exemplaar van Trendstop’s complete Fall/Winter 2015-16 Colour on the Catwalks Report, met een analyse van de onmisbare trends op het gebied van Fashion Colours, Neutrals & Core, Accents & Metallics en Groups, zoals deze te zien waren op de catwalks in de grote modesteden. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Foto’s via Trendstop.com: Jasper Conran, Emilia Wickstead, Rag & Bone, Eudon Choi, Rodarte, Anya Hindmarch, Lacoste, Anya Hindmarch, Jason Wu, allen Herfst/Winter 2016-17.


Trendstop