• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Belangrijke Prints & Grafische Concepten voor Herfst Winter 2018-19

Belangrijke Prints & Grafische Concepten voor Herfst Winter 2018-19

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

De printexperts van Trendstop bieden lezers van FashionUnited inzicht in de belangrijke trends die van invloed zullen zijn op het gebied van prints in het jeugd- en damesmodesegment in Herfst Winter 2018-19. Ons team heeft de straten van de grote modesteden afgezocht en de catwalkcollecties van de meest toonaangevende innovators in de modebranche geanalyseerd voor de essentiële ideeën en invloeden voor FW18-19. Onze uitgebreide prognoses combineren inspirerende ideeën en diepgaande beoordelingen van de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, waardoor u in staat bent om de best mogelijke beslissingen te nemen voor uw collecties.

Deze week presenteert Trendstop drie print- en grafische concepten die van cruciaal belang zullen zijn voor iedere herfst winter 2018-19 collectie. Abstract Animal actualiseert een klassiek printthema met een artistiek tintje en een moderne, minimalistische esthetiek. Bygone Florals herstelt de weelde van weleer met een reeks historische bloemen terwijl Placard Protests prints van het seizoen injecteert met een sterk stedelijk sausje geïnspireerd door de opstandige jongerencultuur.

Abstract Animal

Dierenpatronen krijgen voor het herfst winter seizoen een kunstzinnige makeover. Luipaard wordt weergegeven met spontaan aangebrachte inktvlekken en zebrastrepen worden uitvergroot voor een abstracte weergave van het traditionele patroon. Combinaties van zwart met felle kleuren en verfijnde neutrale tinten zorgen hebben een modern effect.

Bygone Florals

Bygone Florals, voor het eerst gespot op de Herfst Winter 2017-18 catwalks, introduceert een rijke en weelderige interpretatie van bloemenmotieven. Opvallende stofferingsesthetiek wordt opgefrist met witte achtergronden, terwijl prints geïnspireerd worden door decadente interieurs, refererend aan oude Engelse bloesems en door het Oosten geïnspireerde boeketten.

Placard Protests

Door protesten geïnspireerde prints en aanplakbiljet-achtige plaatsingen zorgen ervoor dat de herfst/winter modeboodschap gehoord wordt. Typografiemotieven maken een statement met politieke en sociale commentaren op jassen, breisels en accessoires geplaatst in uitgesproken monochrome kleuren.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot de Spring Summer 2017 Graphic Themes prognose van Trendstop, met the must-have prints en motieven voor de modebranche. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: Emilio Pucci Herfst Winter 2017-18, Christian Wijnants Herfst Winter 2017-18, Copenhagen Street Style, Valentino Pre-Fall 2017, Dries Van Noten Herfst Winter 2017-18, Gucci Herfst Winter 2017-18, New York Street Style, Sportmax Herfst Winter 2017-18

Trendstop