• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Belangrijke Schoenentrends op de Catwalk voor Voorjaar/Zomer 2017

Belangrijke Schoenentrends op de Catwalk voor Voorjaar/Zomer 2017

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Ontdek met de laatste trendinformatie van Trendstop.com een reeks invloedrijke schoenenlooks voor voorjaar/zomer 2017 vers van de catwalks in de grote modesteden. Deze trends, die zowel dames- als herenmode updaten, zijn geanalyseerd uit recente voorjaar/zomer collecties. Ze deden hun opwachting tijdens de catwalk shows, maar ook op straat waar ze gedragen werden door de grote street style trendsetters en deze moderne schoenenlooks vertegenwoordigen nieuwe ontwerpinnovaties die zich waarschijnlijk zullen ontplooien en ontwikkelen in de aanloop naar S/S17. Dit seizoen ligt de nadruk op inspirerende manieren waarop ontwerpers klassieke schoenenvormen moderniseren en aanpassen. Lezers van FashionUnited krijgen deze week een kleine vooruitblik op twee verschillende modieuze benaderingen van de badslipper, een zomerse schoen met een hedendaagse stedelijke uitstraling.

Pool Shoe 3.0

Dames badslippers krijgen een frisse update met uitgesproken prints en sportieve details. Schoenen met meervoudige bandjes zijn uitgevoerd in sprekende primaire kleuren en grafische geometrische patronen, bevestigd aan platte of plateauzolen. Metallic tinten verlenen luxe aan het geheel, terwijl gemengde materialen en kleurelementen ook bijdragen aan de uitstraling.

The Luxe Pool Slider

In herenmode is de badslipper verfijnd met luxe afwerkingen en materialen, met uitgesneden vormen in de banden voor een moderne uitstraling van een eenvoudige schoen. Brede banden zorgen voor een ongecompliceerd silhouet, terwijl sneakerzolen zorgen voor een onverwacht sportief element.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited ontvangen een gratis exemplaar van de complete Spring/Summer 2016 Footwear on the Catwalks Report van Trendstop, vol moderne schoenentrends vanaf de voorjaar/zomer 2015 catwalks, ten zien in voorjaar/zomer 2016. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Foto’s via Trendstop.com: DKNY Voorjaar/Zomer 2015, Antonio Marras, Jimmy Choo, allen zomer 2016.

Trendstop