• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Belangrijke Stoffentrends voor Voorjaar Zomer 2018

Belangrijke Stoffentrends voor Voorjaar Zomer 2018

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Het stoffenteam van Trendstop brengt de lezers van FashionUnited de laatste stoffentrends die de modecollecties in SS18 zullen inspireren. Voor het eerst gesignaleerd door experts tijdens de mondiale stoffenbeurzen en nu te zien op de internationale catwalks, zullen deze onmisbare stoffen van invloed zijn op de dames-, heren- en kindermodebranches in SS18 en de daaropvolgende seizoenen. Onze seizoensvoorspellingen voor stoffen zijn zorgvuldig samengesteld op basis van de commerciële waarde, trendgevoeligheid en levensduur van iedere trend voor een analyse waarop u uw beslissingen kunt baseren.

Deze week onthult Trendstop drie inspirerende stoffenthema’s die de modetrends van Voorjaar/Zomer 2018 zullen bepalen. Soft Comforts speelt in op de seizoenloze trend en de groei van loungewear met knusse, troostende stoffen aangepast voor de zomer. Primary Games introduceert sportkleding-hybriden met de nadruk op performance en innovatie, en Forest Blooms richt zich op de natuurlijke wereld met organische texturen voorzien van verfijnde en verfrissende voorjaarsmotieven.

Soft Comforts

Zachte stoffen verlenen een troostend aspect aan de zomergarderobe, versterkt door opgepompte volumes en knusse texturen. Dubbel gebreide texturen en gladde garen creëren schone scuba-achtige afwerkingen met extra volume, terwijl rustieke texturen verzacht worden met badstof en overige technieken en gevoerde oppervlakken die ribfluweel imiteren om de oppervlakken van spanning te voorzien.

Primary Games

Stoffen krijgen inspiratie van de sportkleding markt met de nadruk op hoge performance aspecten, technische details en hybride innovaties. Uitgesproken primaire kleuren winnen dieptewerking uit hoog-glans coatings, terwijl tafelstructuren en piqué een retro gevoel verlenen aan getextureerde sportieve stoffen. Hightech aspecten duiken op in de lichte en ademende aspected van gehybridiseerde gebonden maas.

The Placement Patch

SS18 stoffen komen nader tot de natuur met een concept dat de eigenschappen van de verstrengelde organische texturen en aardse ondergroei omarmt met bladgroen en vervaagde munt tonen voor een verfrissend palet. Geïnspireerd door bosloof, maken doorzichtige borduursels en kant gebruik van groene motieven en dicht verstrikte formaties die zware en verfijnde aspecten combineren.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot the Spring Summer 2018 Material Forecast Preview van Trendstop, met een samenvatting van de belangrijke stoffenthema’s van het seizoen and vol onmisbare inkoopinformatie. Klik op de banner om het nu te bekijken.

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Kadet, Christian Dada, Les Benjamins, Rajesh Pratap Singh, Alex Mullins, Schnayderman's, Mooyul Vlades, Liam Hodges, Angelos Frentzos, allen Herfst Winter 2017-18.

Stoffentrends
Trendstop