Belangrijke Trends vanuit de SS17 London Designer Showrooms

Het beursteam van Trendstop onthult de laatste thema’s die tijdens de London Designer Showrooms in opkomst waren, met essentiële looks van trendbepalende ontwerpers die een impact zullen hebben op de markt in voorjaar/zomer 2017 en erna.

Deze week krijgen de lezers van FashionUnited een exclusieve vooruitblik op drie van de de damesmode trends die tijdens de Designer Showrooms te zien waren. Customised Denims biedt een innovatieve benadering tot spijkergoed, met gepersonaliseerde artistieke effecten, terwijl The Patched Up Sweat een modern atletische uitstraling verleent aan handarbeid. The Knitted Tank neemt een retro-klassieker en bewerkt het met hedendaagse breitechnieken en onverwachte details in statement tinten.

Customised Denims

 Belangrijke Trends vanuit de SS17 London Designer Showrooms

Denim krijgt een persoonlijke noot met spijkerbroeken en rokken voorzien van aangepaste details. Veelkleurige lint stiksels, ruches van onbewerkte zomen en ‘opgeplakte’ zakken voorzien spijkergoed van een unieke uitstraling met een retro gevoel, waarneembaar in stonewashed afwerkingen, gerafelde zomen en losse pasvormen.

The Patched Up Sweat

 Belangrijke Trends vanuit de SS17 London Designer Showrooms

Patchwork krijgt voor voorjaar/zomer 2017 een atletische uitstraling met sportieve sweaters versierd met mix-and-match stoffen. Sportieve stoffen in kleur- en textuurcontrasten komen voor in motiefplaatsingen of laagjes, terwijl jersey lijfjes gepaard gaan met mouwen van gaas met ruches voor extra vrouwelijkheid.

The Knitted Tank

 Belangrijke Trends vanuit de SS17 London Designer Showrooms

Het retro mouwloze hemdje krijgt voor voorjaar/zomer een opleving en wordt vernieuwd door het gebruik van hedendaagse breitechnieken voor een modern gevoel. Geribde panelen lopen horizontaal en diagonaal om schone, aansluitende silhouetten te creëren. Open breisels en laagjes in bonte kleuren met gehaakte details bieden een retro-moderne mix.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen een voorproefje van de deskundig samengestelde rapporten van Trendstop met een gratis exemplaar van het SS16 Top Collections by City Report, met de meest trendbepalende ontwerpers, downloadbare beelden en belangrijke catwalktrends. Klik op de banner voor uw gratis presentatie.

 Belangrijke Trends vanuit de SS17 London Designer Showrooms

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: Jatual, Jamie Wei Huang, Caine London, Minki Chen, Kele en Caitlin Charles-Jones allen Voorjaar Zomer 2017.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN