• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • BIG UPDATE: Fierce Fashion Festival by ModeMusthaves.com

BIG UPDATE: Fierce Fashion Festival by ModeMusthaves.com

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode


Het aftellen is nu echt begonnen voor het allereerste echte fashion festival van Nederland! Zaterdag 16 mei wordt Riekerhaven in Amsterdam omgetoverd tot een groot fashion paradijs. Speciaal voor jullie hebben we een update met sneak peeks van de stands, activiteiten en de line-up.


Picture this: één groot fashion paradijs, waar je onder het genot van lekkere cocktails en knappe mannen kunt shoppen en dansen tot je er bij neervalt? Klinkt als muziek in onze mode-oortjes, toch?


SNEAK PEEK


Er komen zóveel leuke stands op het festival,  grote en kleine merken, uit binnen en buitenland… wat dacht je van Rock & roll ballerina's, sunny cords, jouw naam on-the-go, handgemaakte sieraden, customized sneakers en happy & healthy food en drankjes, jammmie! En de knappe mannen regelen wij. Wil jij daarom nog vlug een touch-up? Gaan we ook voor je regelen, binnen een kwartiertje heb jij een nieuwe look en ben je klaar om te shinen.


Tijdens Fierce Fashion Festival kun je nieuwste ModeMusthaves collecties shoppen met héle fijne kortingen en je kunt alle andere dingen waar wij modemeisjes blij van worden verwachten. Denk aan een zweefmolen, hilarische fotomomentjes en nog veel meer.


LINE UP

De knappe DJ’s gaan zorgen dat je voetjes van de vloer gaan en we gaan dansen tot de zon onder is! Met deze fijne deuntjes wordt het zeker “the fashion party of the year”!
The Flexican & Sef
Geza Weisz & Manuel Broekman
Kris Kross Amsterdam
GirlsLoveDJs
Phalerieau & MC Alainde Lon
Emanuelle Vos
Die Rooie


TICKETS

Trendsetter tickets (early bird) - SOLD OUT

Mrs. Right On Time tickets (regular) €27,50 incl. goodiebag t.w.v. minimaal €100,-

Womanizer tickets (Boys only, show ID @ entrance) €20,-


Vandaag kunnen we bekend maken dat er een exclusieve samenwerking zal plaatsvinden tussen ModeMusthaves en FashionUnited op Fierce Fashion Festival. Nieuwsgierig? Houd onze social media kanalen in de gaten…

Be there, be fierce, fashion tigers! XOXO Elise & Team ModeMusthaves

MEER INFO: http://www.modemusthaves.com/fiercefashionfestival

Partner Content