• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Bugaboo by Diesel

Bugaboo by Diesel

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Na samenwerkingen met grote modehuizen als Missoni en Viktor & Rolf, komt mobiliteitsmerk Bugaboo nu met met de meest rebelse en eye-catching collectie tot nu toe: de Bugaboo by Diesel collectie met opvallende details. Born to #BeBrave!

Andrea Rosso, Creative Director Diesel Licenses: "Het maken van baby's is geweldig ... vooral het eerste deel! Voor alle behoeften die daarna komen, is Bugaboo de beste oplossing. Het is geweldig om met ze samen te werken: dit is echt anders dan alles wat we tot nu toe gedaan hebben. Het was een te gekke uitdaging om het zuivere Diesel DNA in dit geavanceerde, verfijnde product terug te laten komen."

Madeleen Klaasen, Global Marketing Director Bugaboo International: "Wij houden van de rebelse geest en creativiteit van Diesel. De Bugaboo by Diesel samenwerking combineert de wereld van het ouderschap en fashion, met een knipoog. Dit komt ook duidelijk terug in een levendige campagne die de bitterzoete momenten van het ouderschap viert. We weten allemaal wat er kan gebeuren met je woonkamer wanneer je je kids even alleen laat...maar uiteindelijk lach je er om." De Bugaboo Cameleon3 by Diesel is het eerste product binnen de driejarige samenwerking - een ruige maar stijlvolle wagen voor urban avonturiers who are born to #BeBrave.

De schoonheid zit in de details
De Bugaboo Cameleon3 by Diesel collectie valt op door een overvloed aan coole details; elke keer ontdek je weer iets nieuws. De statement kinderwagen wordt geleverd met een donkergroen onderstel, wat moeiteloos samengaat met het groene canvas en de zwarte en bruine details waarmee de wagen is afgewerkt. Het iconische Diesel logo keert terug in stoere patches op het canvas en op de wieldoppen. De wagen heeft ​​handige (verwijderbare) opbergzakken, een faux lederen stuur en draaggreep. Maar er is nog veel meer te ontdekken! Deze limited edition Bugaboo Cameleon3 collectie ademt in alles Diesel's true spirit!

Ontdek je innerlijke rebel
De eerste Bugaboo by Diesel collectie komt met unieke accessoires die niet alleen perfect passen bij de Bugaboo Cameleon³ by Diesel, maar ook de (reeds bestaande) producten van Bugaboo de rebelse Diesel touch geven. Zo zijn de Bugaboo by Diesel Seat Liner en parasol uitgevoerd in camouflage-stijl en voorzien van de iconische Diesel badge 'Only The Brave', net als de Bugaboo by Diesel Footmuff. Daarnaast heeft de Footmuff een extra opbergzak voor nog meer functionaliteit. Met de Bugaboo by Diesel accessoires, you are really born to #BeBrave.

https://www.bugaboo.com/NL/nl_NL/strollers/specials/bugaboo-by-diesel