• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Camper b

Camper b

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Agnes b customised twee modellen van de Camper lente/zomer collectie 2005. De ontwerpster vertaalt haar stijl naar een sneaker en sandaal die de naam Camper b dragen.

Pelotas Casco is de sneaker die Agnes b uitgekozen heeft. Deze retro sneaker is geïnspireerd op verschillende balsporten. De sneaker heeft een grafische en asymmetrische lijn, een typische "Camper-eigenschap". Op de linkervoet staat namelijk "Agnes b", op de linkervoet "Camp". Dit model is uitgevoerd in zwart met zilveren of wit mastieken opschrift.

Het tweede model dat Agnes b gebruikt is de sandaal Peu par Camper. De hagedis, het symbool van de ontwerpster, is verwerkt in de herkenbare asymmetrische stijl van Camper. Het kopje en de voorpootjes zijn op de linkersandaal gedrukt, de staart en de achterpootjes op de rechtersandaal. Dit model is uitgevoerd in rood of chocoladebruin met een zilver hagedisje.

De sneaker en de sandaal zijn vanaf april 2005 in alle Agnes b boetieks. De prijzen voor de twee modellen liggen tussen de 120 en 150 euro.

Camper