• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Canada Goose komt met truien

Canada Goose komt met truien

Door Esmerij van Loon

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Canada Goose lanceert een collectie gebreide truien die vanaf deze week verkijgbaar is via de webshop van het merk, de twee flagship winkels in Toronto en New York en in Europa bij warenhuizen Selfridges in Londen, Printemps in Parijs en Breuninger in Duitsland. De in Italië geproduceerde truien worden uitgebracht in neutrale kleuren als zwart, blauw, grijs en groen. prijzen beginnen bij 250 euro voor een dunne trui en lopen op tot 550 euro voor een extra dik, met dons gevoerd, exemplaar. Dat meldt WWD.

Canada Goose is bekend van de met dons gevoerde parkajassen, herkenbaar aan de patch op de mouw. Het bedrijf ging in maart naar de beurs. In het eerste kwartaal van dit jaar, dat eind juni afliep, werd een omzetgroei geboekt van 44 procent naar 28,2 miljoen Canadese dollar (18,7 miljoen euro). Het bedrijf wist het nettoverlies terug te brengen naar 12,1 miljoen Canadese dollar (was 14 miljoen).

Komend jaar gaat Canada Goose nog vijf eigen winkels openen in Boston, Calgary, Tokio, Londen en Chicago. Het merk, dat zestig jaar bestaat, opende de eerste eigen winkel pas vorig jaar. Daarnaast wordt de collectie verder uitgebreid: na de introductie van de gebreide wollen truien staan fleece truien op de planning. In de toekomst wil Canada Goose ook nog een schoenenlijn en producten voor reizen (tassen, slaapzakken) introduceren.

Mark your calendars for August 14th. Something new is on its way. Sign up via ???? in bio & be the first to know.

Een bericht gedeeld door Canada Goose (@canadagoose) op

Beeld: Canada Goose

Canada Goose