Dames Macrothema voor Voorjaar/Zomer 2019

Het Trendstopteam presenteert de nieuwste trend die van invloed zal zijn op de damesmodemarkt in SS19. Deze belangrijke look, die voor het eerst uitgelicht werd in onze macrothema prognose, zal de damesmodesector in 2019 en de daaropvolgende jaren beïnvloeden. Onze inspirerende seizoensrapporten zijn samengesteld door onze experts op het gebied van Consumenteninzichten, die de commerciële waarde en levensduur van iedere trend hebben beoordeeld zodat u optimaal in staat bent de beste beslissingen te nemen.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar de vier belangrijke elementen uit ons Voorjaar/Zomer 2019 dames macrothema, Forest Cargo. Utilitaire invloeden krijgen een hedendaagse twist met een nieuwe vrouwelijke uitstraling en subtiele technische elementen. Natuurlijke stoffen, een tropische interpretatie van militaire tinten en junglegroene prints geven klassieke cargothema’s een organische update.

Modetrend

Dames Macrothema voor Voorjaar/Zomer 2019

Cargo wordt opnieuw geconfigureerd met het vrouwelijke figuur in gedachte. Silhouetten zijn organisch doch structureel modern, gesneden uit zware, natuurlijke vezels voor een sterk gedefinieerde vorm. Diep uitgesneden halzen en asymmetrische ontwerpen tonen een nieuwe vrouwelijke houding ten opzichte van utilitaire esthetiek, waardoor de look met behulp van donkere bosgroene tinten hedendaagser wordt.

Prints & Motieven

Dames Macrothema voor Voorjaar/Zomer 2019

Het oerwoud en tropische struiken vormen het uitgangspunt voor print- en motieftrends in SS19. Palmbladmotieven worden geaccentueerd door gestructureerd katoen en jacquardachtergronden, terwijl geabstraheerde flora en fauna motieven en tonale paletten moderne printtechnieken introduceren voor een hedendaagse look.

Belangrijke stoffen

Dames Macrothema voor Voorjaar/Zomer 2019

Het aandachtspunt van stoffen ligt op rauwe, organische afwerkingen en natuurlijke texturen. Compact katoen verleent een duurzame, slijtvaste eigenschap die verwijst naar de utilitaire achtergrond van cargo, aan luchtige zomerstoffen, terwijl licht gekreukte stoffen een zacht alternatief beiden voor functionele vezels.

Schoenen & Accessoires

Dames Macrothema voor Voorjaar/Zomer 2019

SS19 schoenen en accessoires verlenen een meer verfijnd gevoel aan safari stijl. Elegante soklaarsjes zijn uitgevoerd in utilitaire technische stoffen met leren panelen voor een natuurlijk contrast. Sagopalm helmen worden opnieuw uitgevonden in een luchtig geweven riet, terwijl boterzacht leer in neutrale/witte blocking een frisse, modieuze update geeft aan sportieve heuptas.>/p>

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Fall Winter 2017-18 Themes on the Catwalks rapport van Trendstop, een onmisbare handleiding voor de belangrijk catwalkthema’s en collecties van het seizoen. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Dames Macrothema voor Voorjaar/Zomer 2019

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: Jason Wu, Stella McCartney, Valentino, Michael Kors, Baja East, 3.1 Phillip Lim, Celine, Loewe, Creatures of the Wind, allen Voorjaar Zomer 2018, British Millerain Voorjaar Zomer 2018, See by Chloe Resort 2018, Giotex FR LLI Giorgetti Voorjaar Zomer 2018.

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN