Kant

Zagen we in 2016 al veel gebruik van kant, bij de bruidsmode in 2017 wordt deze trend doorgezet. Of de jurk nu klassiek, romantisch of sexy is, in veel bruidsjurken is wel iets van dit materiaal verwerkt.

Soepel en bohemien

Ook nog uit 2016 zijn de bruidsjurken in soepele stoffen die je lichaam volgen. Romantisch, zomers en elegant of bohemien. De laatste genoemde stijl is overigens ook dit jaar de trend. Goed te combineren met de zachte kleuren die helemaal in de mode zijn.

Kleur en bloemen

Zoals vermeld zijn dit jaar kleuren helemaal in. Pasteltinten maar ook zwart of goud zijn kleuren die we dit jaar in de bruidsmode tegenkomen. Een heel bijzonder gebruik van kleur kom je tegen in de vorm van gekleurde bloemen die de jurk versieren.

De sexy bruid

Een andere trend wat dit jaar een vervolg krijgt is de lage rug. Voor de bruid die net iets meer wil laten zien kan een lage rug een mooie en bijzondere keuze zijn.

Niet alle trends van 2017 zijn een erfenis van verleden jaar. Nieuw is bijvoorbeeld de cropped top. Geen bruidsmode voor elke bruid, voor een stukje blote huid tussen top en rok is wel wat lef en een goed figuur nodig. Een bruid met lef kan ook nog besluiten voor een trouwjurk met een diepe v-hals. Sexy maar niet zonder klasse.

Gekleurde lokken

Ook bij de kapsels speelt kleur een belangrijke rol. Donkerder lokken of een mooie overgang van lichter naar donker in het haar zijn de trends. Voor dit effect moet je uiteraard haarverf gebruiken, maar het resultaat is er zeker naar.

Kleurenspel met bloemen en vlechten

In de zomer zien we waarschijnlijk veel bruiden met bloemen die haar kapsel versieren en die bloemen mogen zeker opvallen! Felle kleuren en bloemen passen uitstekend bij de vlechten of het losjes opgestoken haar dat dit jaar de mode is.

Korte kapsels

Naast de lange lokken is dit jaar het korte bruidskapsel helemaal in. Een tikkeltje stoer of juist sexy, het kan allemaal.