Dit wordt het modenieuws van week 10

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 10. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 6 tot en met 12 maart.

Paris Fashion Week

Na Milaan Fashion Week is de aandacht verschoven naar Parijs. Dat betekent dat de stad negen dagen in het teken staat van mode. FashionUnited zet de hoogtepunten op een rij.

Lees ook: Wat verdient Parijs aan Paris Fashion Week FW17?

Adidas Q4 en jaarcijfers

Sportlabel Adidas had een sterk derde kwartaal achter de rug. De omzet van Adidas Group steeg met 17 procent bij wisselkoerscorrecties. Lees woensdag hoe het sportmerk het in het vierde kwartaal heeft gedaan.

Dit wordt het modenieuws van week 10

Foto: Adidas

Uitreiking Shopping Awards 2017

Op 9 en 23 maart wordt bepaald wie de beste webwinkels en omnichannel retailers van 2017 zijn. Op 9 maart worden de Shopping Awards XS en de Shopping Award Beste Starter uitgereikt. Lees deze week wie de winnaars zijn.

Uitslag NLstreets Awards 2016

De Czaar Peterstraat in Amsterdam werd vorig jaar uitgeroepen tot leukste winkelstraat van Nederland 2015. Nu zijn er nog tien winkelstraten en winkels in de race voor de titel: “Leukste winkelstraat en winkel van Nederland 2016". Wie de winnaar is lees je vrijdag 10 maart.

Verder op de kalender

Woensdag 8 maart

Jubileum Vogue met Mario Testino

Donderdag 9 maart

Uitreiking Shopping Awards 2017

Vrijdag 10 maart

Uitslag NLstreets Awards 2016

Vrijdag 10 maart

Exclusieve opening tentoonstelling It’s a Men’s World

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN