Dit wordt het modenieuws van week 11

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 11. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 12 tot en met 18 maart.

Vanessa Bruno Interview

Het in 1996 gelanceerde Parijse designlabel heeft zichzelf opnieuw uitgevonden en nieuwe winkels geopend. FashionUnited sprak met Vanessa Bruno tijdens Fashion Week.

Inditex FY

De omzet van Inditex nam in de eerste negen maanden toe met 10 procent. De winstgroei lag toen iets lager dan het percentage over de eerste zes maanden, 6 procent. In totaal behaalde Inditex, moederbedrijf van onder andere Zara, Pull & Bear en Stradivarius, een omzet van 17,96 miljard euro. Deze week worden de jaarcijfers van Inditex bekendgemaakt.

Dit wordt het modenieuws van week 11

Mode in het Bloed: Familiebedrijf Tally-Ho

In alweer de derde aflevering van deze serie in 2018 gaat FashionUnited op bezoek bij Tally-Ho. Bij het Noord-Hollandse familiebedrijf staat inmiddels de derde generatie aan het stuur, Barbara van Leyen. “Ik zie de vierde generatie al wel over vijf jaar in het bedrijf komen.” Volgens Barbara is de mentaliteit van de winkel sinds de oprichting door haar oma altijd hetzelfde gebleven: “We verkopen mode, geen trends.”

Trendstop

Trendstop brengt een trendananalyse voor FashionUnited over de belangrijkste trends die zijn gespot op de catwalk tijdens de afgelopen internationale modeweken. Lees het woensdag.

Material Xperience

Van 13 tot en met 15 maart vindt de Material Xperience in Rotterdam plaats. Dit event is voor (interieur)architecten en creatieve professionals die zich richten op materiaalinnovatie. Geselecteerde partners laten hun innovaties zien binnen zes sectoren: Architecture, Interior, Fashion & Workwear, Mobility, Product, en Graphic & Packaging. FashionUnited is aanwezig.

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN