Dit wordt het modenieuws van week 11 - 2019

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 11. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 11 tot en met 17 maart.

Amsterdam Fashion Week

Amsterdam Fashion Week eindigde zondagavond. Naast mode stond er ook fotografie, kunst en design op het programma. Onder andere Marlou Breuls, Sjaak Hullekes, Ninamounah, Maison the Faux, Stieglitz, Toral Shoes, Kimberley Jenneskens, Liesbeth Sterkenburg, The New Originals en Silvian Heach showden hun nieuwste collecties. Vandaag een verslag.

Livera opent in Hoog Catharijne

Dinsdag opent Livera een winkel in het vernieuwde Hoog Catharijne. Een soortgelijk concept staat al in Tilburg, Arnhem Kronenburg, Asten en Breda centrum en is voor het Utrechtse winkelcentrum geperfectioneerd en verbeterd. Er staan in de nieuwe winkel meer schermen dan gebruikelijk en er is een andere manier van merchandising. Er staat een werktafel waar ook de voorraad in wordt bewaard, er zijn ruimere paskamers en er is een zithoek waar je koffie kunt drinken en een tijdschrift kunt lezen.

In aanloop naar de opening sprak FashionUnited al met Livera directeur Ruud Jacobse. Lees het interview hier: Livera-directeur Ruud Jacobse: “We moeten Victoria’s Secret ouderwets doen lijken”

Gastcontributie Melvin Tholl

Deze week staat er weer een gastcontributie klaar van customer experience architect Melvin Tholl van Bloody Believers. Het creatief-strategisch bureau dat merken en bedrijven helpt bij het ontwikkelen van baanbrekende oplossingen in hun klantbeleving. Dit doet hij voor zowel bedrijven in Nederland als daarbuiten.

Lees ook de vorige bijdrage:

Mart Visser show

Couturier Mart Visser showt dinsdag en woensdag zijn Summer 2019 haute couture collectie.

Lees ook het interview dat FashionUnited eerder met Mart Visser had:

Shopping awards

Donderdag worden de Shopping Awards 2019 in Amsterdam bekendgemaakt. De prijs voor beste starter zal dan uitgereikt worden. Ook worden deze avond de Shopping Awards Publieksprijzen XS uitgereikt. De ondernemingen met een digitale propositie en een maximale jaaromzet van vier miljoen euro konden meedingen naar de Shopping Awards Publieksprijzen XS.

Trendstop

Trendstop brengt weer een nieuw trendrapport uit. Lees het woensdag.

Verder op de kalender

Dinsdag 12 t/m donderdag 14 maart

Textiles & Fabrics MaterialDistrict Rotterdam 2019

Dinsdag 12 maart

Hunkemöller Fashion Show

Donderdag 14 maart

Opening Hudson's Bay Amstelveen

Donderdag 14 maart

Opening atelier Ti Sento - Milano

Donderdag 14 maart

Taking Action platform

Vrijdag 15 maart

Talkshow met Ronald van der Kemp (Pakhuis de Zwijger)

Vrijdag 15 en zaterdag 16 maart

Garage Sale Hutspot

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN