• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 13 - 2022

Dit wordt het modenieuws van week 13 - 2022

Door FashionUnited

28 mrt. 2022

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 13. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 28 maart tot en met 3 april.

De machtigste dynastieën van de mode-industrie

In de mode zeggen ze dat het niet gaat om wat je kent, maar om wie je kent. Hoog tijd dus om eens een blik werpen op de grote modestambomen. Veel van deze beroemdste internationale huizen blijven familiebedrijven en zijn vaak begonnen als nederige, arbeidersklasse ondernemingen. Als je het moeilijk vindt om je Fendi voor te stellen als een familiezaak, lees dan verder.

Dinsdag 29 maart: Start-up Quifactum: QR-code als antwoord op #whomademyclothes

In september 2020 werd de Belgische start-up Quifactum gelanceerd. Via hun QR-codes kan de klant van elk stuk de ontstaansgeschiedenis tracken. FashionUnited interviewt CEO Mathias Slabbinck. Lees het dinsdag 29 maart.

Item of the week: de ruches jurk

Dit trend artikel verschijnt op woensdag 30 maart.

Op de kalender

29 maart

W Green press day Op uitnodiging.

30 en 31 maart

Sustainable, Alternative and Bio-based materials summit, virtueel event.

30 en 31 maart

Sourcing beurs Maroc in Mode, Marrakesh, Marokko

2 april

Groots Fashion Awards Gala, Beurs van Berlage Op uitnodiging.

Altijd al up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen in de modeindustrie? Meldt u aan voor de FashionUnited nieuwsbrief! Voeg u toe aan een netwerk van ondernemers, CEO's, ontwerpers, inkopers en andere modeprofessionals die de FashionUnited nieuwsbrief al ontvangen.