• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 17

Dit wordt het modenieuws van week 17

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 17. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 24 tot en met 30 april.

Rana Plaza

Voor de vierde keer zullen mensen over de hele wereld de dag van de ergste ramp in de kledingindustrie herdenken. Op 24 april, 2013, stortte het Rana Plaza gebouwe in Savar, vlakbij Dhaka in Bangladesh, in. FashionUnited heeft een tijdlijn samengesteld van alle gebeurtenissen sinds de tragische dag in April tot de meest recente ontwikkelingen.

Heropening De Rode Winkel

Het gerenommeerde familiebedrijf dat al 180 jaar bestaat verkeert in een nieuwe fase: de overdracht naar de zesde generatie en daarbij hoort een grootse verbouwing van De Rode Winkel in Utrecht. Deze week vindt een grote opening plaats en FashionUnited is aanwezig. Bekijk hoe de winkel er nu uitziet en lees het interview met de eigenaren.

PrimaDonna

PrimaDonna heeft haar eerste sportcollectie op de markt gebracht. Tijdens de lancering sprak FashionUnited met Global PR Manager Evelyn Verstraeten over de PrimaDonna Sport collectie en de verwachtingen van het Belgische lingerieconcern voor deze nieuwe productlijn. Lees het complete verhaal deze week.

Nieuwsquiz April

Bent u na het lezen van onze artikelen volledig op de hoogte? Test uw nieuwskennis vanaf vrijdag 28 april door FashionUnited's 13-delige quiz over het modenieuws van april te maken.

Under Armour Q1

Under Armour zag over het gehele boekjaar 2016 een omzetgroei van 22 procent. Het Amerikaanse bedrijf voorspelde in februari dit jaar een omzetgroei van 11 à 12 procent naar 5.4 miljard dollar in 2017. Lees donderdag 27 april alles over de eerste kwartaalcijfers van Under Armour.

VF Corp Q1

In 2016 rapporteerde PVH Corp een omzetstijging van 2,3 procent tot 8,2 miljard dollar (7,6 miljard euro) voor zijn hele portfolio. Dat was voornamelijk te danken aan de toenemende omzet van Calvin Klein en Tommy Hilfiger in Europa en China. Vrijdag 28 april worden de eerste cijfers van 2017 bekendgemaakt.

Inditex

In de komende weken organiseert Inditex verschillende evenementen in het Amsterdamse Talent Station. Op 25 april wordt er speciaal advies gegeven aan mensen die zich willen ontwikkelen in een parttime functie.

Lees meer: Inditex: “Talent Station is een trial op Nederlandse markt”

Verder op de kalender

Maandag 24 april

Fashion Revolution Day

Dinsdag 25 april

Care Label Project - Pakhuis de Zwijger

Vrijdag 28 april

Opening Eureka Shoes Amstelveen

Vrijdag 28 april

Lancering Esprit x Opening Ceremony

Zaterdag 29 en zondag 30 april

Sample sale van TonyCohen en MadsNørgaard

Dit wordt het modenieuws