• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 18

Dit wordt het modenieuws van week 18

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 18. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 1 tot en met 7 mei.

Deze weg legt je Kings of Indigo spijkerbroek af

Wist je dat het 37 verschillende stappen kost om 1 Kings of Indigo spijkerbroek te maken? Voor een denimmerk waar duurzaamheid, kwaliteit en het ontwerp kernwaarden zijn, en een jeans door vijf verschillende landen in 3 verschillende continenten reist, is het alledaags werk. Maar waar begint het proces? En waar eindigt het? Volg Kings of Indigo’s volledige productieproces van ontwerp tot de afwerking.

Beeld: Kings of Indigo

Terugblik: must-reads over Denim

De maand april stond in het teken van het thema Denim. FashionUnited zet een aantal lezenswaardige artikelen op een rij.

Asics flagshipstore heropening

Asics heropent de deuren van de flagshipstore naast het Vondelpark in Amsterdam. Het sportmerk introduceert in Amsterdam een gloednieuw winkelconcept. FashionUnited is aanwezig tijdens de opening. Bekijk het fotoverslag deze week.

Coach Q3

De netto-omzet van Coach kwam tijdens het tweede kwartaal uit op 1,32 miljard dollar. Wat een stijging van 4 procent betekende in vergelijking met het jaar ervoor. Deze week worden de cijfers van het derde kwartaal van het Amerikaanse luxelabel bekendgemaakt.

Beeld: Facebook Coach

Met Gala

Maandag wordt in Amerika weer het MET gala gehouden. Een benefietgala dat elk jaar in het Metropolitan Museum in New York plaatsvindt. Dit jaar staat het gala in het teken van de Japanse ontwerper Rei Kawakubo van Commes des Garçons.

Lees alvast: Metropolitan Museum heeft kapitaalinjectie Met Bal hard nodig

Verder op de kalender

Dinsdag 2 mei

Opening Asics flagshiptore in Amsterdam

Donderdag 4 mei

Opening tentoonstelling The Met Rei Kawakubo/Comme des Garçons

Donderdag 4 mei

C&A: Lancering Cradle to Cradle Certified Gold T-shirt

Dit wordt het modenieuws