• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 19

Dit wordt het modenieuws van week 19

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 19. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 7 tot en met 13 mei.

Mode in het Bloed: Familiebedrijf Covers

CoutureCovers in Utrecht heeft net een grote verbouwing achter de rug. Het pand waar Alexandra Covers' opa zich vestigde in 1951 werd helemaal gestript en klaar gemaakt voor de toekomst. "Ik had niet verwacht dat het zoveel met mij zou doen," geeft de derde generatie toe. In deze aflevering van Mode in het Bloed praat FashionUnited met Alexandra Covers over de familiezaak, bruidsmode van toen en nu de gesprekken die ze voert met haar kinderen over de zaak.

Zalando Q1

Zalando had een goed jaar achter de rug betreft omzetgroei. Dankzij een toename van 23,4 procent tikte de omzet een bedrag van 4,4 miljard euro aan. Het netto inkomen nam echter af van 120 miljoen naar 101 miljoen euro. Dinsdag worden de cijfers van het eerste kwartaal bekendgemaakt. Benieuwd hoe de online retailer er nu voor staat? Lees het dinsdag.

Opening Claudia Sträter Share your Clothes - Lil' Amsterdam

Dinsdag is opening van de Claudia Sträter vintage store Share your Clothes in het Centraal Station in Amsterdam. Tijdens dit event presenteren studenten van het Amsterdam Fashion Institute hun visie op de vintage collectie. Claudia Sträter vroeg studenten van AMFI om looks samen te stellen met Claudia Sträter items uit de vintage store. FashionUnited is aanwezig.

Trendstop

Deze week presenteert Trendstop de drie belangrijkste trends die tijdens de Milan Design Week en het internationale catwalkseizoen FW18-19 werden gepresenteerd. Lees het rapport woensdag.

Dit wordt het modenieuws