• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 2

Dit wordt het modenieuws van week 2

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 2. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 8 tot en met 14 januari.

Interview CEO premium-merk Airfield : "Het is nu onze tijd"

Op een half uur rijden van Salzburg bevindt zich het hoofdkantoor van premium-merk Airfield. In Nederland heeft het merk inmiddels een lange relatie met 50 retailers, in België ligt dit nummer maar iets lager. Het uitgesproken damesmerk is al 30 jaar een vaste waarde en FashionUnited sprak met CEO Walter Moser en hoofdontwerper Andreas Angerer over het merk en de Nederlandse markt.

Marlies Dekkers

Marlies Dekkers zit dit jaar 25 jaar in het vak en viert dit groots met een presentatie van haar SS18 en FW18 collectie.

Pitti Uomo 93

Pitti Uomo gaat deze week weer van start. De gastontwerpers voor de 93ste editie van de Pitti Uomo Undercover en The Soloist zullen in januari beiden een back-to-back modeshow hosten op de vakbeurs voor mannenmode in Florence. De komende Pitti Uomo zal gehouden worden van 9 tot 12 januari 2018 in het historische Fortezza da Basso. De vorige editie van de beurs, in juni dit jaar, trok bijna 20.000 inkopers van over de hele wereld.

International Woolmark Prize final

Deze week wordt de jaarlijkse International Woolmark Prize voor de mannen uitgereikt tijdens de Italiaanse beurs Pitti Uomo. De Nederlandse David Laport won vorig jaar de Europese Woolmark Prize in de categorie vrouwenmode. Sleept hij ook de Internationale prijs in de wacht?

London Fashion Week Men’s

London Fashion Week Men’s is dit weekend van start gegaan. Van 5 tot en met 8 januari was de Britse hoofdstad het toneel zijn van zo’n 57 catwalkshows en verschillende off schedule shows, presentaties en evenementen. Na Londen wordt het stokje overgegeven aan Milaan. Vanaf vrijdag 12 januari gaat daar Milan Men's Fashion Week van start.

Trend artikelen voor 2018

2018 it is. Een aantal artikelen om het nieuwe jaar te starten. Wat zijn de belangrijkste trends voor 2018? En lees alles over de kleur van het jaar: Ultra Violet.

Verder deze week

Woensdag 10 januari

Fabienne Chapot Winter '18 Show

Donderdag 11 januari

Bingoavond bij Hema

Zaterdag 13 januari

Open dag Academie Artemis

Dit wordt het modenieuws