• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 22 - 2019

Dit wordt het modenieuws van week 22 - 2019

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 22. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 27 mei tot en met 2 juni.

Abercrombie & Fitch Q1

Afgelopen maart maakte het Amerikaanse merk zijn jaarcijfers bekend. Het bedrijf behaalde toen een omzet van 3,6 miljard dollar (3,18 miljard euro) in het boekjaar 2018. Voor het huidige boekjaar, 2019 verwacht Abercrombie & Fitch, Co een omzetstijging tussen de 2 en 4 procent mede dankzij nieuwe winkels. Woensdag worden de eerste kwartaalcijfers bekendgemaakt.

PVH Q1

De omzet kwam in in boekjaar 2018 neer op 9,66 miljard dollar (8,59 miljard euro). In het vierde kwartaal had PVH te maken met een omzetafname van 1 procent en behaalde een omzet van 2,48 miljard dollar (2,2 miljard euro). Benieuwd hoe het nieuwe jaar voor het moederbedrijf van Tommy Hilfiger en Calvin Klein begonnen is? Lees de eerste kwartaalcijfers op woensdag.

Gucci Cruise Collection show in Rome

Dinsdag showt creatief directeur Alessandro Michele zijn Cruise collectie in het Musei Capitolini (een museum voor archeologie en kunst uit de Oudheid en de Renaissance) in Rome. Michele koos voor deze locatie omdat hij een plek wilde die hem aan zijn jeugd herinnerde. In de musea zijn verschillende antiekcollecties uit Rome te vinden.

Sneakerness

Op 1 en 2 juni strijkt Sneakerness weer neer in Amsterdam. De sneakerbeurs is een van de belangrijkste evenementen voor de Europese sneaker- en schoenenwereld. Op het event zijn onder andere internationale merken, sneakerstores, privéverkopers en verzamelaars uit heel Europa aanwezig.

Quiz mei

Mei zit er bijna op en dat betekent dat u deze week uw modekennis weer kunt testen met de FashionUnited nieuwsquiz. Bent u volledig op de hoogte of kan het nog bijgespijkerd worden door artikelen terug te lezen?

Trendstop

Trendstop brengt weer een nieuw trendrapport uit. Lees het woensdag.

Verder op de kalender

Maandag 27 mei

Soul Salon: Fashion Retail Kennishub

Woensdag 29 mei

ShoppingTomorrow - De Kick-Off

Zaterdag 1 juni

Tentoonstelling Mode in Rozet

Zaterdag 1 juni

Start Fashion + Design Festival Arnhem (FDFA)

Zaterdag 1 juni

Opening modetentoonstelling 'We're in this together' in Arnhem

De redactie van FashionUnited besteedt in mei en juni extra aandacht aan bruidsmode, mannenmode en de afstudeershows. Wat zou u graag lezen, of heeft u een tip of suggestie? We horen het graag via tip@fashionunited.com

Dit wordt het modenieuws