Dit wordt het modenieuws van week 25

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 25. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 20 tot en met 26 juni.

Dit wordt het modenieuws van week 25

Pitti Uomo

Ieder jaar komt heel fashionminded Europa richting de Fortezza da Basso voor één van de meest toonaangevende modebeurzen: Pitti Uomo. Van 14 tot en met 17 juni stond de Toscaanse stad Florence in het teken van de mannenmode. FashionUnited brengt een beeldverslag.

Maandag 20 juni ook alles over Florence Calling: Raf Simons.

Zie ook: 30 seconden in Florence: sfeer proeven op Pitti Uomo 90.

Brexit

Op donderdag 23 juni kunnen de Britten kiezen: in de EU blijven ('bremain') of eruit stappen ('brexit'). Lees maandag 20 juni op FashionUnited wat deze beslissing betekent voor Britse ontwerpers.

Dit wordt het modenieuws van week 25

Helmut Newton

Foam opende dit weekend een grote overzichtstentoonstelling van de legendarische en invloedrijke fotograaf Helmut Newton. Naakt, voyeurisme, fetisjisme, humor, dood en erotiek, zijn slechts een paar van de terugkerende thema's die centraal staan in zijn werk. Deze week uitgebreid verslag van de tentoonstelling en het verhaal achter Helmut Newton.

Zie ook: Kijken: tentoonstelling 'Helmut Newton - A Retrospective' in Foam.

Milaan Fashion Week

Vrijdag 17 juni is de mannen editie van Milaan Fashion Week afgetrapt. Onder andere Dsquared2, Versace, Jil Sander, Marni, Prada en Giorgio Armani showen hun mannen collecties voor Lente/Zomer 2017. FashionUnited zet deze week de meest opmerkelijke shows op een rij.

Denim City

Denim City breidt het lesprogramma uit met training- educatie modules. Zo komen er korte, verdiepende cursussen voor specifieke doelgroepen, van junior niveau tot experts. FashionUnited spreekt Harm Magis over het nieuwe lesaanbod.

H&M H1

In het eerste kwartaal van 2016 had H&M een omzetgroei van 9 procent (lokale valuta) geboekt. De omzet steeg met 8 procent (incl. BTW) tot 50,6 miljard Zweedse kroon (5,4 miljard euro) . Benieuwd of H&M het eerste half jaar van 2016 weer een omzetgroei heeft geboekt? Lees het deze week.

Trendstop

Trendstop brengt een trendananalyse- en prognose voor FashionUnited over de trends op het gebied van schoenen, kleding en accessoires voor herfst 2017-18. Lees het woensdag 22 juni.

Dit wordt het modenieuws van week 25 In juni besteedt FashionUnited aandacht aan het thema Catwalk Menswear Season. Voor alle reads over Menswear, klik hier.

Verder op de kalender

Vrijdag 17 tot en met Dinsdag 21 juni

Milaan Fashion Week

Dinsdag 21 juni

Shopper Marketing Jaarcongres

Dinsdag 21 juni

Eerste 'container shopping village' Antwerpen

DInsdag 21 juni

Let’s talk about circular fashion

Woensdag 22 tot en met Zondag 26 juni

Paris Fashion Week

Donderdag 23 tot en met Zaterdag 25 juni

Pitti Bimbo

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN