Dit wordt het modenieuws van week 25

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 25. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 18 tot en met 24 juni.

Eerste editie van We Make M-ODE

Deze week maakt We Make M-ODE, een nieuw mode evenement onder leiding van oud Amsterdam Fashion Week creatief directeur Iris Ruisch en hoofddocent mode en design van AMFI Peter Leferink, het debuut. Het multidisciplinaire mode evenement verbindt de stad Amsterdam met innovatieve en duurzame visies op mode en de makers daarvan. FashionUnited is aanwezig bij de officiële opening en doet verslag.

Kidiliz: Een Frans succesverhaal van oprichting tot nummer 2 wereldwijd

De toonaangevende Europese kindermodeketen Kidiliz is zich aan het voorbereiden op een nog grotere groei in zijn sector, nadat het eerder dit jaar werd overgenomen door de Chinese Semir Group. Voorafgaand aan de uitrol, neemt FashionUnited de historische acquisitie onder de loep.

Dit wordt het modenieuws van week 25

Beeld: Alexander McQueen SS17 Menswear via Facebook

Paris Fashion Week Men

Na Milaan Fashion Week en Pitti Uomo is de aandacht verschoven naar Parijs. Dat betekent dat de stad zes dagen in het teken staat van mannenmode.

Trendstop

Deze week krijgen FashionUnited-lezers inzicht in drie belangrijke Londense menswear trends voor SS19. De levendige straatcultuur en kunstscènes in de stad zijn van grote invloed op SS19. Lees het rapport woensdag.

Verder op de kalender

Maandag 18 tot en met zaterdag 23 juni

Art of Blends minifestival, Amsterdam

Dinsdag 19 juni

Ellen Haeser: Trendlezing: SPOTLIGHT op het ACCESSOIRE

Woensdag 20 tot en zondag 24 juni

WeMakeThe.City, Amsterdam

Woensdag 20 juni

Launch Monument Magazine

Donderdag 21 tot en met 24 zondag 24 juni

Arnhemse Stockdagen

Vrijdag 22 juni

Closing the Circularity Gap, Leading the way

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN