Dit wordt het modenieuws van week 26

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 26. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 25 juni tot en met 1 juli.

Emerce Fashion

Dinsdag 26 juni verzamelen ruim 300 fashion professionals en e-commerce experts zich in Amsterdam voor Emerce Fashion. Emerce Fashion is het jaarlijkse event voor professionals in fashion die verantwoordelijk zijn voor online en/of e-commerce. FashionUnited is aanwezig en doet verslag.

HKU graduation show

De modestudenten van Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU) presenteren woensdag hun examencollecties. Na afloop is het werk van de afstudeerders tot en met 1 juli in de Pastoe Fabriek in Utrecht.

FashionUnited Nieuwsquiz

Juni loopt alweer op zijn einde en dat betekent dat u deze week uw modekennis weer kunt testen met de FashionUnited nieuwsquiz. Bent u volledig op de hoogte of kan het nog bijgespijkerd worden door artikelen terug te lezen?

Trendstop

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusieve kijk op drie belangrijke trends die de markt voor dameskleding inspireren door de verschillende seizoenen heen. Lees het rapport woensdag.

Verder op de kalender

Dinsdag 26 juni

Fabienne Chapot SS19 show, Amsterdam

Woensdag 27 en Donderdag 28 juni

Global Cotton Conference - Brussel

Donderdag 28 juni

Fotoexpositie: Sophie van der Perre en MOAM - ‘laat haar stralen’

Donderdag 28 juni

Sissy-Boy Summer Night Market

Vrijdag 29 juni

ShoppingNight ‘Fête de la Mer’, Den Haag

Vrijdag 29 juni

Whataboutery avond

Zaterdag 30 juni

AMCAT Amsterdam

Zaterdag 30 juni

MOAM x Concertgebouw | Gala Night

Zondag 1 juli

Kindermodevakbeurs: SundaySchool

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN