• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 27 - 2019

Dit wordt het modenieuws van week 27 - 2019

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 27. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 1 tot en met 7 juli.

Christine Boland & Els van Niekerk

Onlangs spraken Els van Niekerk, Christine Boland en Lidewij Edelkoort tijdens een trendseminar in Amsterdam. Van Niekerk en Boland vertelden over de megatrends en consumententrends gekoppeld aan veranderende mindsets voor 2021. FashionUnited was aanwezig en noteerde verrassende trends.

Paris Haute Couture week

Tijdens Parijse Haute Couture Fashion Week showen ‘s werelds grootste namen: Iris van Herpen, Chanel, Dior en Fendi met een eerbetoon aan Karl Lagerfeld. Opvallende ontwerpen, adembenemende decors en de meest besproken shows.

Modevakbeurzen in Berlijn van start

De Duitse beurzen gaan deze week van start en FashionUnited is onder andere aanwezig tijdens Premium in Berlijn.

Hoe Japan de kunst van ervaringsgerichte retail beheerst

De toekomst van het winkelen zit hem voor detaillisten in het omarmen van zinvolle ervaringsconcepten, zo stellen retailmanagers. Tijdens een recente reis naar Tokio, Japan, was ik voor het eerst getuige van retail met een ziel. Inspiratie en innovatie waren overal zichtbaar, of het nu was in kleine boetieks op afgelegen locaties of bij grote winkelketens met enorme budgetten om te innoveren en verrassen. In tegenstelling tot andere grote modemekka’s, ademen de Japanners ervaringsgerichte retail. Een opinie verslag van onze redacteur.

ArtEZ afstudeershow

De modestudenten van ArtEZ presenteren woensdag hun afstudeerwerk. Na afloop zijn alle presentaties tot en met 7 juli te bezoeken.

Quiz juni

Juni zit er op en dat betekent dat u deze week uw modekennis weer kunt testen met de FashionUnited nieuwsquiz. Bent u volledig op de hoogte of kan het nog bijgespijkerd worden door artikelen terug te lezen?

Trendstop

Trendstop brengt weer een nieuw trendrapport uit. Lees het woensdag.

De redactie van FashionUnited besteedt in juli extra aandacht aan het beursseizoen en de afstudeershows. Wat zou u graag lezen, of heeft u een tip of suggestie? We horen het graag via tip@fashionunited.com.

Dit wordt het modenieuws