• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 28

Dit wordt het modenieuws van week 28

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 28. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 10 tot en met 16 juli.

Amsterdam staat in het teken van mode

FashionUnited heeft de belangrijke mode-events voor je verzameld en locaties in kaart gebracht. Bekijk de Gids: Amsterdam juli 2017 modeseizoen om te weten te komen waar je komende twee weken moet zijn.

Modefabriek en Market

De zomeredities van modevakbeurzen Modefabriek en Market (by Kleine Fabriek) vinden plaats op zondag 8 en maandag 9 juli. FashionUnited brengt maandag verslag uit.

Eerste editie vakbeurs Soul Salon

De nieuwe Amsterdamse vakbeurs Soul Salon maakt zijn debuut deze zomer. De beurs focust naar eigen zeggen op duurzaamheid, innovatie en digitale trends. Op de beursvloer zijn 60 exposanten te vinden. Onder de modenamen zijn Miss Green, MYOMY, Granny's Finest, Mud Jeans en Elements of Freedom. Soul Salon wordt georganiseerd door Powering Sustainable Fashion, eigenaar en initiatiefnemer van Dutch Sustainable Fashion Week, Dutch Retail Experience Awards, agentschap Goodbrandz en webplatform InspiringStories.nl.

FashionUnited neemt een kijkje op de nieuwe beurs en brengt maandag 9 juli verslag uit.

Kick off Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam

Op de openingsavond van Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam, van oudsher het meest populair en drukst bezocht, showen Bas Kosters, Das Leben am Haberkamp en Hacked By. Het modelabel van modeontwerpers Alexander van Slobbe en Francisco van Benthum showt voor het eerst een collectie tijdens Fashion Week.

Voor de gelegenheid wordt een speciale collectie ontwikkeld die na afloop van de presentatie ter plekke te koop zal zijn.

Lees meer: Hacked By Van Slobbe en Van Benthum. Designers revanche

Verder op de kalender

New York Fashion Week Men's

Op maandag 10 juli wordt het startschot gegeven voor New York Fashion Week Men’s, waar de fashion jet-set zich tot 13 juli verzamelt. Onder andere Raf Simons en Tim Coppens zullen hun nieuwe collecties showen.

Het beursseizoen is afgetrapt. FashionUnited focust in de maand juli op modevakbeurzen. Voor alle tradeshow reads, klik hier.

Dit wordt het modenieuws