• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 29

Dit wordt het modenieuws van week 29

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 29. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 16 tot en met 22 juli.

Lancering Fifth House in Bijenkorf

Na bijna zeven maanden wachten kan eindelijk een eerste blik geworpen worden op de nieuwe kledinglijn van NIKKIE. Fifth House, dat zich richt op ‘moderne klassiekers’ lanceert de eerste collectie in de Bijenkorf samen met het gezicht van de campagne, Doutzen Kroes. Het evenement op donderdag 19 juli is gratis toegankelijk en begint om 17:00.

Meer lezen over Fifth House? Lees ook: Fifth House nieuwe kledinglijn van Nikkie

Q2 Skechers

In het eerste kwartaal passeerde Skechers voor het eerst de omzetgrens van 1 miljard. Op donderdag rapporteert het bedrijf de resultaten van het tweede kwartaal en eerste halfjaar. Hoe staat Skechers er nu voor?

Slotweekend State of Fashion in Arnhem

De eerste editie van State of Fashion komt dit weekend tot zijn einde in Arnhem. Op vrijdag vindt de laatste Whataboutery plaats met dit keer het thema ‘Imagination’. Op zaterdag en zondag kunnen bezoekers tegen de helft van de prijs, nog maar 7,50 de expositie bezoeken. Op deze dagen vindt er ook een kledingruilmarkt plaats en op zondag is deze aangevuld met live muziek.

Lees ook ons verslag van State of Fashion: State of Fashion heeft dankzij FDFA ruimte om groot in te zetten

Iedereen is een verliezer in een handelsoorlog

Vanaf 22 juni zijn bepaalde producten uit de Verenigde Staten die ingevoerd worden belast met 25 procent, naar aanleiding van een besluit van de Europese Commissie. De maatregel was een antwoord op de tarieven die werden opgelegd door de Verenigde Staten op aluminium. FashionUnited duikt verder in de gevolgen van een handelsoorlog.

Trendstop

Trendstop brengt een trendanalyse- en prognose voor FashionUnited. Trendstop presenteert deze week de belangrijkste trends van de modebeurzen uit Kopenhagen voor het Herfst/Winter 2018/19 seizoen. Lees het woensdag.

Verder op de kalender

Maandag 16 en dinsdag 17 juli

Amazon Prime Day

Donderdag 19 juli

Lancering Levi’s Pride-collectie

Vrijdag 20 juli

Hermes Q2

Vrijdag 20 juli

Kinnevik Q2

Vrijdag 20 juli

VF Corporation Q1

Dit wordt het modenieuws