• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 3 - 2022

Dit wordt het modenieuws van week 3 - 2022

Door FashionUnited

17 jan. 2022

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 3. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 17 tot en met 23 januari.

Duurzame mode: De 7 belangrijkste eco-certificeringen en wat ze betekenen

Gezien het grote aantal certificeringen en initiatieven die er zijn op het gebied van duurzame mode, is het niet gemakkelijk om ze bij te houden om bewuste aankoopbeslissingen te nemen. FashionUnited heeft een actuele lijst samengesteld van de belangrijkste eco-certificaten en wat ze precies inhouden.

Op de kalender

Paris Fashion Week Men's - 18-23 januari

Dinsdag markeert de start van de Parijse modeweek voor herenmode. In totaal zullen 17 van de 76 huizen op de officiële kalender een fysieke show organiseren, geven 29 de voorkeur aan een fysieke presentatie en nemen 30 genoegen met een louter digitale presentatie.

Fashion Event Mode Aankoop Centrum ZNL - 23 januari

Het Fashion Event in het Mode Aankoop Centrum (MAC) ZNL in Nieuwkuijk zou oorspronkelijk 16 januari plaatsvinden, maar is verplaatst naar 23 januari. Het event presenteert merken zowel in de showrooms als in een centrale expositieruimte.

World Fashion Centre: Mode inspiratiedagen voor detaillisten - 23-24 januari

Zondag 23 januari en maandag 24 januari organiseert het World Fashion Centre de Mode inspiratiedagen voor detaillisten. De Fashion ondernemers geven informatie over de nieuwste trends en collecties en het is mogelijk direct in te kopen of bestellingen doen bij de ondernemers met voorraad en korte termijn leveringen.

Altijd al up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen in de modeindustrie? Meldt u aan voor de FashionUnited nieuwsbrief! Voeg u toe aan een netwerk van ondernemers, CEO's, ontwerpers, inkopers en andere modeprofessionals die de FashionUnited nieuwsbrief al ontvangen.