• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 30

Dit wordt het modenieuws van week 30

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 30. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 25 tot en met 31 juli.

Gallery in Dusseldorf

Afgelopen weekend vonden onder andere modevakbeurzen Gallery en Supreme plaats in Düsseldorf. Düsseldorf geldt onder standhouders en inkopers als de beste orderlocatie van Duitsland. In Berlijn worden de collecties bekeken, in Düsseldorf worden ze verkocht. Hoe deze beurs verlopen is lees je deze week. FashionUnited doet verslag.

Puma Q2

Het eerste kwartaal heeft heeft het bedrijf de nodige winst gekost door een ongunstige Amerikaanse dollar. Ondanks een netto winststijging van 4 procent naar 25,8 miljoen euro, haalde het Duitse sportmerk toen net niet de prognose van analisten. Beniewd naar de cijfers van het tweede kwartaal? Lees het woensdag 27 juli.

Beeld: Stylelight

Pokemon Go

Vorige week brak de hype helemaal los: Pokémon Go. De app, waarbij spelers via hun mobiele telefoon en augmented reality Pokémon-figuren kunnen vangen in de echte wereld, is in een week tijd razend populair geworden. Het zorgt echter wel voor gekke taferelen, waaronder in kledingwinkels. Maar hoe speel je als retailer in op deze trend? FashionUnited zocht het uit en geeft tips.

Moncler H1 cijfers

Dankzij sterke groei in Azië en Noord- en Zuid-Amerika wist het Italiaanse luxe modemerk verwachtingen te overtreffen met een omzetstijging van 18 procent in het eerste kwartaal. Woensdag 27 juli worden de cijfers van het eerste half jaar bekendgemaakt.

Trendstop

Trendstop brengt een trendananalyse- en prognose voor FashionUnited over de trends die zijn gespot op het gebied van mannenschoenen. Lees het woensdag 27 juli.

Verder op de kalender

Vrijdag 22 tot en met Maandag 25 juli

Gallery Dusseldorf

Zondag 24 tot en met Dinsdag 26 juli

Body & Beach München

Dinsdag 26 tot en met Donderdag 28 juli

GDS Dusseldorf

Dinsdag 26 tot en met Donderdag 28 juli

Colombiamoda

Vrijdag 29 tot en met Zaterdag 30 juli

La Jolla International Fashion Film Festival (LJFFF)

Dit wordt het modenieuws