• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 30

Dit wordt het modenieuws van week 30

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 30. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 24 tot en met 30 juli.

VF Corp Q2

In maart van dit jaar maakte VF Corp haar strategieplan voor de komende vijf jaar bekend. Daarin stond dat als het aan VF Corp ligt, er in de komende 5 jaar een jaarlijkse groei van 4 tot 6 procent gerealiseerd wordt. Maandag 24 juli worden de cijfers van het tweede kwartaal bekendgemaakt en kan worden gekeken of er aan het plan gehouden wordt.

Puma interim Q2

Woensdag worden de Q2 cijfers van Puma bekendgemaakt. Vorige week paste het bedrijf de omzetvoorspelling voor 2017 nog aan. Het Duitse merk verwacht een omzetgroei van 12 tot 14 procent en een winst tussen de 205 en 215 miljoen.

Geox H1

De omzet voor het eerste kwartaal van 2017 steeg met 1,2 procent of 0,1 procent bij constante wisselkoersen tot 297,9 miljoen euro (324 miljoen dollar). Benieuwd hoe Geox het het tweede kwartaal heeft gedaan? Deze week worden de cijfers bekendgemaakt.

Het beursseizoen is afgetrapt. FashionUnited focust in de maand juli op modevakbeurzen. Voor alle tradeshow reads, klik hier.

Dit wordt het modenieuws