• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 31

Dit wordt het modenieuws van week 31

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 31. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 31 tot en met 6 augustus.

Nieuwsquiz

Bent u na het lezen van onze artikelen volledig op de hoogte? Test deze week uw nieuwskennis door FashionUnited's 13-delige quiz over het modenieuws van Juli te maken.

Terugblik Juli

Iets gemist deze maand? FashionUnited zet deze week vijf lezenswaardige artikelen van de maand Juli op een rij.

Hugo Boss H1

Het eerste kwartaal rapporteerde Hugo Boss een omzetstijging van 1 procent, bij een omzet van 651 miljoen euro. De nettowinst steeg naar 48 miljoen euro. Woensdag worden de halfjaarcijfers van het modehuis bekendgemaakt.

Steve Madden Q2

Steve Madden rapporteerde in het eerste kwartaal van het huidige boekjaar een netto omzet van 366,4 miljoen dollar (342,4 miljoen euro). Dat komt neer op een stijging van 11,2 procent ten opzichte van de eerste drie maanden van 2016. Lees dinsdag hoe Steve Madden het tijdens het tweede kwartaal heeft gedaan.

Duurzame textiel innovaties: vezels van koffiedik

Wat als we nieuw textiel konden maken van ons afval? Kun je het voorstellen dat je een jurk draagt die is gemaakt met het koffiedik van je dagelijkse koffiemoment om negen uur? Dit beeld kan al eerder werkelijkheid worden dan je denkt.

In de maand augustus focust FashionUnited op het thema werken in de mode. Voor alle Work in fashion reads, klik hier.

Dit wordt het modenieuws