• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 31

Dit wordt het modenieuws van week 31

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 31. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 30 juli tot en met 5 augustus.

Ralph Lauren Q1

De omzetdaling in thuismarkt Noord-Amerika zet druk op de omzet van Ralph Lauren Corporation, zo bleek uit de eerder gerapporteerde jaarcijfers. De totale omzet kwam toen neer op 6,2 miljard dollar (5,3 miljoen euro). Ziet het Amerikaanse merk weer positieve cijfers? Dinsdag worden de cijfers van het eerste kwartaal bekendgemaakt.

Prada H1

Modegroep Prada S.p.A., moederbedrijf van onder andere Prada en Miu Miu, rapporteerde eerder een omzet van 3,056 miljard euro over boekjaar 2017, wat een daling van 2 procent ten opzichte van 2016 betekende. Het nettoresultaat bedroeg 249 miljoen euro. Lees deze week de eerste halfjaarcijfers.

Rechtspraak

Deze week een nieuwe bijdrage van Köster Advocaten in Haarlem. Voor FashionUnited elke eerste donderdag van de maand een behandelde case.

FashionUnited nieuwsquiz

Juli loopt alweer op zijn einde en dat betekent dat u deze week uw modekennis weer kunt testen met de FashionUnited nieuwsquiz. Bent u volledig op de hoogte of kan het nog bijgespijkerd worden door artikelen terug te lezen?

Trendstop

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusieve kijk op drie belangrijke collecties die inspiratie putten uit couture-iconen en ze herwerkten met een eigentijdse visie. Lees het rapport woensdag.

Hugo Boss H1

Het afgelopen boekjaar heeft Hugo Boss AG een omzetgroei van 3 procent Genoteerd. Zet deze groei door? Lees het donderdag.

Dit wordt het modenieuws