Dit wordt het modenieuws van week 32

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 32. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 6 tot en met 12 augustus.

Crocs Q2

In Q1 noteerde het Amerikaanse bedrijf een omzet van 283 miljoen dollar (238,7 miljoen euro), wat 5,7 procent meer is dan in dezelfde periode in 2017. Dinsdag worden de cijfers van het tweede kwartaal bekendgemaakt.

Zalando Q2

Zalando begon het jaar goed en zag de omzet toenemen met 22 procent naar 1,19 miljard euro. Benieuwd hoe het tweede kwartaal verlopen is? Lees het dinsdag.

Lancering Love Stories x H&M

Donderdag ligt de 20-delige capsule collectie van Love Stories voor H&M in de winkels. Volgens H&M bevat de collectie ‘klassieke items’ en als gekeken wordt naar de eerste beelden zijn ook zeker de eclectische prints en mix-and-match sets terug te vinden in de collectie.

Dit wordt het modenieuws van week 32

Trendstop

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een eerste blik op drie van de nieuwste accessoire trends voor vrouwen. Lees het woensdag.

Adidas H1

Adidas AG heeft een goede start van het nieuwe financiële jaar gehad. Het bedrijf zag het eerste kwartaal het netto inkomen toenemen met 17 procent tot 542 miljoen euro. Lees donderdag hoe het tweede kwartaal voor het sportmerk verlopen is.

Canada Goose Q1

"De geboekte resultaten zijn uitzonderlijk. De resultaten versterken mijn overtuiging dit nog maar het begin is van ons wereldwijde potentieel,” zei Dani Reiss, President & Chief Executive Officer van het bedrijf in de verklaring over de geboekte jaarcijfers. De totale omzet steeg op basis van een constante wisselkoers 47,7 procent naar 591,2 miljoen Canadese dollar (386 miljoen euro). Donderdag de cijfers van het eerste kwartaal.

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN