• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 33

Dit wordt het modenieuws van week 33

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 33. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 14 tot en met 20 augustus.

Hudson’s Bay

Het retailevent van het jaar staat voor de deur: het debuut van Hudson's Bay in de Nederlandse winkelstraten. Hoewel de officiële opening pas op de agenda staat in september, is de openingsdatum van de winkel nog in afwachting. FashionUnited nam een moment om in kaart te brengen met welk nieuws Hudon's Bay afgelopen 1,5 jaar de media haalde. Een geheugenopfrisser.

Instructie: navigeer via de pijlen door het nieuws, of klik op een specifiek moment in de (grijze) tijdsbalk.

Tijdlijn gemaakt door: Joanna Mania.

Coach Q4

Het derde kwartaal behaalde het Amerikaanse bedrijf een netto omzet van van 995 miljoen dollar. Dinsdag 15 augustus worden de cijfers van het vierde kwartaal en tevens jaarcijfers van Coach bekendgemaakt.

TJX Companies Q2

De netto-omzet van TJX Companies steeg het eerste kwartaal van 2018 met 3 procent naar 7,8 miljard dollar. Winkelverkoop steeg met 1 procent ten opzichte van het jaar ervoor. Deze week de cijfers van het tweede kwartaal.

Gap Q2

De vergelijkbare omzet van het Amerikaanse bedrijf steeg in het eerste kwartaal van het huidige boekjaar met 2 procent, terwijl de cijfers vorig jaar nog met 5 procent daalden. De netto-omzet bedroeg 3,4 miljard dollar (3 miljard euro). Donderdag de cijfers van Gap.

In de maand augustus focust FashionUnited op het thema werken in de mode. Voor alle Work in fashion reads, klik hier.

Dit wordt het modenieuws