• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 35

Dit wordt het modenieuws van week 35

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 35. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 27 augustus tot en met 2 september

Sisteract: 7x zusterliefde in de mode

Er gaat niks boven de band die zussen hebben. Waar geruzied kan worden over ‘geleende’ kledingstukken, zullen de meeste zussen ook nooit zonderlijk elkaar kunnen. Het is één ding om veel van je zus(sen) te houden, maar een ander om ook een bedrijf te starten. In het kader van themamaand ‘workinfashion’ zet FashionUnited zeven ‘sisteracts’ op een rijtje.

IC Group FY

Dalingen bij de merken Tiger of Sweden en By Malene Birger drukten in het derde kwartaal op de omzet van de Deense IC Group. In het financiële jaar verkocht de groep ook het merk Peak Performance begin dit jaar aan Amers Sports Corporation. Het bedrijf presenteert deze week de cijfers voor het gehele boekjaar.

AMFI Honours Show

Elf jonge modeontwerpers van AMFI presenteren hun visie op het gebied van een betere toekomst van de mode. Nieuwe formats en experimenten staan centraal en halen mode van de catwalk af en kijken naar de vraag ‘Wat is mode?’

Mybudapester.com: Zo verkoop je luxueuze schoenen online

Luxemerken volgen bijzonder strenge en exclusieve regels - zelfs bij e-commerce. De traditionele schoenenretailer Mybudapester.com waagde de sprong en betrad in 2015 het veld van online marketing en verkoop door middel van een eigen webwinkel. Vandaag de dag is het in Berlijn gevestigde bedrijf een toonaangevende luxe schoenenretailer op het internet. Het label heeft zijn internationale groeistrategie voornamelijk toegepast op basis van productdata marketing, het analyseren en gebruiken van klantgegevens voor gerichtere en effectievere marketing. Hoe werkt dat?

Bread & Butter Berlijn + Gallery Shoes Dusseldorf

In Duitsland is het weer tijd voor Bread&&Butter in Berlijn, het mode festival georganiseerd door Zalando, en Gallery Shoes in Düsseldorf. Bread&&Butter start op vrijdag 31 augustus en loopt tot en met zondag 2 september. Internationale modebeurs Gallery Shoes vindt plaats van zondag 2 september tot en met dinsdag 4 september.

Verder op de kalender

Dinsdag 28 augustus

De wereld van morgen met trendwatcher Richard van Hooijdonk bij Schoenen en Lederwaren Sociëteit Langestraat

Dinsdag 28 augustus

Première: Mocro Mode in Pakhuis de Zwijger, Amsterdam

Woensdag 29 augustus

Guess Q2

Donderdag 30 augustus

PVH Q2, Abercrombie & Fitch Inc Q2

Vrijdag 31 augustus

Opening ‘Resist! Take Stand in fashion’ van Oscam x Modemuze

Dit wordt het modenieuws