Dit wordt het modenieuws van week 37

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 37. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 10 tot en met 16 september.

Moam x Paradiso

Een evenement in het teken van kunst in de breedste zin van het woord. Moam heeft voor Moam x Paradiso 25 jonge kunstenaars geselecteerd, die allen kunst hebben gemaakt geïnspireerd door poptempel Paradiso. In de evenementenlocatie vind dan ook de expositie van dit werk plaats. Naast een multidisciplinaire expositie zullen nog eens 25 extra creatievelingen live performances geven op 13 september. Met de expositie en performances houdt het nog niet op, ook worden tijdens het evenement verschillende talks gegeven en wordt de avond afgesloten met een feest.

Rechtspraak

Elke maand duikt Köster Advocaten uit Haarlem in een juridisch vraagstuk voor FashionUnited. Deze week is de nieuwste aflevering te lezen.

Fashion Week

Het nieuwe internationale ready-to-wear fashion week seizoen is weer van start, de Lente/zomer 2019 collecties worden gepresenteerd. Schoenen worden gepoetst, kappersafspraken geboekt en outfits worden opgehaald bij de stomerij. NYFW betekent de start van het nieuwe seizoen en duurt tot 12 september. Volgende op de agenda zijn Londen, van 14 tot en met 18 september; Milaan van 19 tot en met 25 september en Parijs die het seizoen afsluit tussen 24 september en 2 oktober.

Binnenkijken bij de nieuwe Omoda-winkel ontworpen door studio Piet Boon

Voor de twintigste winkel van Omoda heeft de schoenenretailer studio Piet Boon ingeschakeld. Het is voor het eerst dat de designstudio zich waagt aan een winkelpand, maar de opdracht smaakt naar meer. FashionUnited brengt een bezoek aan de winkel en spreekt met Piet Boon over het winkelconcept.

Trendstop: de trends op de kindermodebeurzen voor Lente/zomer 2019

Deze week deelt Trendstop de trends die gespot zijn op kindermodebeurs voor het seizoen lente/zomer 2019. Woensdag te lezen op FashionUnited.

Verder op de kalender

Woensdag 12 september

Hermès H1

Zaterdag 15 september

Mart Visser Haute Couture Herfst/winter 2018

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN