• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 39

Dit wordt het modenieuws van week 39

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 39. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 25 september tot en met 1 oktober.

Het belang van de ontwerper en zijn entourage

De hedendaagse modeontwerper werkt niet alleen. Wanneer hij door het ene modehuis wordt weggehaald bij het ander, installeert hij een kliek aan vrienden om hem heen op zijn nieuwe werkplek, maar die grote koppen in de media die zijn komst aankondigen noemen maar zelden het belang van zijn reizende entourage.

Goosecraft brandstore

Deze week opent de eerste Goosecraft brandstore in Amsterdam. Houdt de website in de gaten voor een interactief beeldverslag.

Tentoonstelling Cabin Crew. Fashion in the Air

Afgelopen zaterdag is in de Kunsthal Rotterdam de tentoonstelling “Cabin Crew. Fashion in the Air” geopend. Voor deze tentoonstelling heeft KLM purser Cliff Muskiet zijn verzameling stewardessen uniformen vrijgegeven. Vandaag meer beelden van de expositie.

Nike Q1

Dinsdag worden de cijfers van het eerste kwartaal van nike bekendgemaakt. De jaarcijfers zagen er in juni goed uit. Benieuwd hoe het sportmerk nu gepresteerd heeft? Lees het deze week.

Terugblik

Iets gemist deze maand? FashionUnited zet deze week een aantal lezenswaardige artikelen van de maand September op een rij.

Nieuwsquiz

Bent u na het lezen van onze artikelen volledig op de hoogte? Test deze week uw nieuwskennis door FashionUnited's 13-delige quiz over het modenieuws van September te maken.

De internationale ready-to-wear modeweken vinden plaats in de maand september, waarbij alle ogen gericht zijn op New York, Parijs, Londen en Milaan voor de nieuwste trends op het gebied van damesmode. Voor alle womenswear catwalk season reads, klik hier.

Verder op de kalender

Dinsdag 26 september

Start Paris Fashion Week

Woensdag 27 september

Launch Swatch Destination Amsterdam

Vrijdag 29 en zaterdag 30 september

Sample Sale Amsterdam Noord

Dit wordt het modenieuws