• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 4

Dit wordt het modenieuws van week 4

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 4. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 22 tot en met 28 januari.

Modefabriek

Zondag vond de eerste dag van modevakbeurs Modefabriek plaats. Ook maandag staat er veel op het programma. FashionUnited is aanwezig.

Soul Salon

Ook de tweede editie van modevakbeurs Soul Salon is zondag van start gegaan. De beurs met focus op duurzaamheid vestigt zich twee dagen lang in de Gashouder in Amsterdam. Er staan ruim 100 exposanten op de beurs. FashionUnited neemt een kijkje op de nieuwe beurs en brengt verslag uit.

Expert Robert Sangers: “Volgende stap voor e-stores is emotionele personalisatie”

De volgende stap in e-tailing? Volgens Robert Sangers van Online Heroes zal personalisatie nieuwe hoogtes bereiken door zelfs emotionele personalisatie in te zetten. Door middel van verschillende technieken is het al mogelijk om zeven menselijke emoties te lezen en toe te passen in een e-store. FashionUnited sprak de CEO over de toekomst, emotionele personalisatie en privacy.

Circular Economy Award uitreiking

De uitreiking is 's werelds eerste programma voor circulaire economie. De prijs biedt erkenning aan individuen en organisaties over de hele wereld die opmerkelijke bijdragen leveren aan de circulaire economie in de privésector, de publieke sector en de samenleving. De prijs wordt maandag uitgereikt in Zwitserland.

Trendseminar Christine Boland

Deze week presenteren Christine Boland & Els van Niekerk hun volgende trendseminar. Tijdens de seminar vertelt de trendwatcher over de belangrijkste lifestyle, design en womenswear fashion trends voor het zomerseizoen 2019.

Triptych show AMFI

280 tweedejaars modestudenten (Nederlandse en internationale) presenteren hun visie op de toekomst door middel van drie outfits, een video en een 3D installatie. Eisen voor het event zijn: sustainable, zero waste en samenwerken met partners. Deze week een beeldverslag.

Dit wordt het modenieuws