• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 41 - 2020

Dit wordt het modenieuws van week 41 - 2020

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 41. Dit staat op de redactie agenda van maandag 5 oktober tot en met zondag 11 oktober.

Is de duurzame lijn van Asos wel echt zo duurzaam?

Asos heeft voor het eerst een duurzame lijn gelanceerd. Alleen: hoe duurzaam is die lijn nou écht? En hoe effectief is het eigenlijk als een merk dat zich kenmerkt door haar grote aantallen, 1 duurzame collectie van 29 kledingstukken lanceert? FashionUnited zocht het uit.

Trends: de toekomst van de mode is hybride

Er verschijnen steeds meer bizarre ontwerpen sinds het begin van de gezondheidscrisis. Deze ontwerpen zijn gebaseerd op het samenbrengen van twee producten en het vervagen van grenzen. FashionUnited biedt een overzicht van opmerkelijke hybride producten.

Op de kalender

Fashion Match Week 5 - 9 oktober

Het vinden van de juiste partner voor business, productie, innovatie en technologie is nu belangrijker dan ooit in de veranderende mode-industrie en vooral in de tijden van COVID-19. De Fashion Match week helpt hierbij. Dit programma faciliteert online matchmaking voor bedrijven uit Duitsland, Nederland en België die actief zijn in de modesector - het maakt het verbinden van modebedrijven makkelijker en sneller.

Presentatie Aaliyah Saleh van Divapowerdp 10 oktober

De dertienjarige Aaliyah Saleh startte het duurzame tienermodemerk Divapowerdp waarvan de presentatie aanstaande zaterdag in Das Werk Haus te Amsterdam zal plaatsvinden.

Dit wordt het modenieuws