Dit wordt het modenieuws van week 44 - 2020

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 44. Dit staat op de redactie agenda van maandag 26 oktober tot en met zondag 1 november.

Windowshopping in verval tijdens het post-coronatijdperk

Met de dreiging van de tweede golf van de pandemie die opdoemt en de toegenomen beperkingen van de overheid die hun stempel drukken op de winkelstraten, is de directe toekomst van de moderetail onzeker. FashionUnited bekijkt in dit artikel wat modemerken kunnen doen om zicht te onderscheiden en hun klanten te ondersteunen in deze digitale wereld.

Interview met CEO Wam Denim

Wam Denim blijft nieuwe winkels openen in coronatijd: waarom in deze crisis, wat voor plannen hebben ze, en hoe zijn de afgelopen maanden geweest? FashionUnited spreekt CEO Samim Nasrollah.

Op de kalender

Kingpins (KP24) Online - 26-30 oktober

Eerder dit jaar werden alle edities van de denimbeurs in Amsterdam, New York, Hongkong en China gecanceld als gevolg van de Corona-crisis. Daarvoor kwam Kingpins ook al met een oplossing door de eerste digitale denimbeurs te organiseren voor de Europese en Noord-Amerikaanse markt: Kingpins24.

Amsterdam Denim Days - 30-31 oktober

Amsterdam kleurt elk jaar blauw en vormt het middelpunt van de belangstelling voor iedereen met een indigo hart. Denim Days brengt de gemeenschap en consumenten, verslaafden en fanatici, merken en kopers samen om zijn unieke denim-passie te vieren. En dit jaar volledig digitaal. Geïnteresseerden kunnen zich gratis aanmelden via de website van Amsterdam Denim Days.

Altijd al up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen in de modeindustrie? Meldt u aan voor de FashionUnited nieuwsbrief! Voeg u toe aan een netwerk van ondernemers, CEO's, ontwerpers, inkopers en andere modeprofessionals die de FashionUnited nieuwsbrief al ontvangen.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN