• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 47

Dit wordt het modenieuws van week 47

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 47. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 20 tot en met 26 november.

InRetail 2030

Nieuwe ontwikkelingen in het winkellandschap zetten zich versneld door. Gaan robots medewerkers vervangen? Worden pakketten met drones bezorgd? Voor INretail tijd voor een nieuwe visie: ‘INretail 2030’.Op maandag 20 november wordt er gekeken naar de toekomst tijdens het ledenevent.

Saks off 5th Amsterdam

Donderdag opent de tweede Saks Off 5th in Nederland. Amsterdam is na Rotterdam de volgende die de deuren opent in de vernieuwde Kalvertoren. Houd de website van FashionUnited in de gaten voor nieuws en beelden van Saks Off 5th.

Guess Q3

Het eerste halfjaar van het financiële boekjaar heeft beter dan verwacht uitgepakt voor Guess. De uiteindelijke cijfers voor het tweede kwartaal waren beter dan de richtlijnen van het bedrijf. Lees deze week hoe het derde kwartaal is afgelopen voor Guess.

Beste Binnenstad Awards

Om de twee jaar wordt de titel ‘Beste Binnenstad’ uitgereikt en donderdag is het weer zover. Het Platform Binnenstadsmanagement organiseert dit jaar voor de derde keer zelfstandig de Verkiezing Beste Binnenstad (VBB). De strijd gaat in de categorie middelgrote steden tussen Almere en Hoofddorp. Bij de categorie grote steden gaan Arnhem en Breda uitmaken wie de Beste Binnenstad is. FashionUnited is bij de uitreiking aanwezig en doet verslag.

Black Friday

Drukte in de winkelstraten, gekte in de winkels zelf en flinke verkopen. Vrijdag 24 november is het weer Black Friday in Amerika. Maar ook in Nederland krijgt het fenomeen steeds meer bekendheid.

Lees alvast: Black Friday in Nederland: vooral bekend bij millennials

Verder op de kalender

Maandag 20 november

INRetail Event - INretail 2030

Donderdag 23 november

Saks OFF 5TH opening in Amsterdam

Donderdag 23 november

Uitreiking Beste Binnenstad Awards

Zaterdag 25 en Zondag 26 november

Uitreiking Beste Binnenstad Awards

Dit wordt het modenieuws