Dit wordt het modenieuws van week 48 - 2020

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 48. Dit staat op de redactie agenda van maandag 23 november tot en met zondag 29 november.

'Blank Page' de trend webinar van Lidewij Edelkoort

Op donderdag 26 november zet trendforecaster Lidewij Edelkoort haar voorspelling voor het SS22 uiteen. Edelkoort heeft haar voorspelling 'Blank Page' genoemd naar de blanco pagina waar de wereld nu voor staat. FashionUnited woont de webinar bij en schrijft de highlights voor u op.

Hilde Francq over de trendkleuren van SS22

Op dinsdag 24 november gaat trendforecaster Hilde Francq van Francq Colors in op de kleurentrends van het SS22-seizoen. FashionUnited is aanwezig en doet verslag.

Een kijkje in de nieuwe WE Fashion-winkel

WE Fashion opent deze week een nieuwe winkel in de Amsterdamse Kalverstraat. Het Nederlandse merk heeft het pand onderhanden genomen en presenteert een nieuwe klantervaring in de winkel. FashionUnited brengt een bezoek.

Op de kalender

Gap Q3, Abercrombie & Fitch Q3

Dinsdag 24 november maakt zowel Gap als Abercrombie & Fitch de financiële resultaten over het derde kwartaal van 2020 bekend.

Webinar: Duurzame mode, duurzame materialen: Rethink & Reuse - 27 november

In de tweede webinar van de webinarserie 'Duurzame mode en materialen', georganiseerd door o.a. de Franse ambassade in Den Haag en de Nederlandse ambassade in Parijs een gaan we dieper in op concrete veranderingen in de branche (‘het heden’) en in het onderwijs (‘de toekomst’): ontwikkeling van duurzame materialen en digitaal patroontekenen; nieuwe businessmodellen zoals het bieden van de mogelijkheid aan consumenten om ontwerpen voorafgaand aan de aankoop te beïnvloeden en het virtueel passen van nieuwe kleren in 3D; onderwijsmodules van nu om een generatie van duurzame ontwerpers en makers op te leiden.

Altijd al up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen in de modeindustrie? Meldt u aan voor de FashionUnited nieuwsbrief! Voeg u toe aan een netwerk van ondernemers, CEO's, ontwerpers, inkopers en andere modeprofessionals die de FashionUnited nieuwsbrief al ontvangen.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN