• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 49

Dit wordt het modenieuws van week 49

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 49. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 5 tot en met 11 december.

Promotieonderzoek Natascha van der Velden TU Delft

Natascha van der Velden doet promotieonderzoek aan de TU Delft naar het gebruik van strategieën en methodes uit het productdesign bij de ontwikkeling van duurzame kleding. Op basis van de resultaten van haar onderzoek informeert en adviseert zij ontwerpers en bedrijven uit de confectie-industrie. Een uniek onderwerp om op te promoveren. Lees dinsdag het interview met Natascha.

Beeld: Facebook The Sting

The Sting

Hoe gaat het nu met The Sting? Na jarenlang verlies te hebben geleden lijkt het mede dankzij het succes van Costes weer beter te gaan. Ook is de keten bezig met de lancering van een nieuw concept voor mannen: Standgata. FashionUnited sprak met commercieel directeur Maurice Dahan over de stand van zaken en de nieuwe plannen van The Sting.

Lululemon Q3

Het Amerikaanse sport- en yogabedrijf Lululemon Athletica maakt woensdag 7 december de derde kwartaalcijfers bekend. Lees de resultaten op FashionUnited.

Poll - Wat vindt u hét modenieuws van 2016?

Het einde van 2016 komt in zicht. In de maand december brengt FashionUnited traditiegetrouw eindejaarslijstjes en overzichtsartikelen. Welk modenieuws mag niet ontbreken? Breng hieronder uw stem uit.

Verder op de kalender

Dinsdag 6 december

Uitzending Victoria's Secret Show op tv

Dinsdag 6 december

MOAM Moco Monkeys

Woensdag 7 december

Officine Creative Amsterdam store opening

Donderdag 8 december

Modewedstrijd fashion fest 2016 Tropenmuseum

Donderdag 8 december

Dutch Wedding Awards

Zaterdag 10 december

Sissy Boy Kerstmarkt

Dit wordt het modenieuws