• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 9 - 2021

Dit wordt het modenieuws van week 9 - 2021

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 9. Dit staat op de redactie agenda van maandag 1 maart tot en met zondag 7 maart.

FW21 Herenmodetrends: Rood en lange jassen

Voor het herfst/winterseizoen 2021-2022 is rood dé kleur, en ook lange jassen worden veelvuldig gespot op de digitale presentaties.

Las polleras de Agus, handgemaakte Peruaanse klederdracht

Buenos Aires – Griela Perez is de oprichter van het Peruaanse merk “Las polleras de Agus”, dat sinds 2014 traditionele polleras (Latijns-Amerikaanse klederdracht, red.) maakt voor meisjes. Het merk is steeds meer gegroeid en nu zijn de creaties zowel in Peru als in het buitenland te koop. Perez streeft er met haar merk naar de lokale ambacht en de Peruaanse cultuur en geschiedenis in ere te herstellen.

Op de kalender

Abercrombie & Fitch Q4 - 2 maart

Dinsdag maakt Abercrombie & Fitch haar financiële resultaten over Q4 bekend.

Winkelen op afspraak mogelijk - 3 maart

Vanaf woensdag 3 maart is winkelen op afspraak mogelijk. Bij het winkelen op afspraak moet de afspraak minstens 4 uur van tevoren gemaakt worden, zo bleek tijdens de persconferentie. Daarnaast is er een maximum aantal klanten per verdieping ingesteld, namelijk een maximum van twee. Per uur telt een maximum van zes keer, dus kunnen er zes tijdslots van 10 minuten worden ingepland, aldus demissionair minister-president Rutte tijdens de persconferentie.

Gap Q4 - 4 maart

Ook Gap maakt deze week haar financiële resultaten over de periode Q4 bekend.

Christian Wijnants Winter '21 presentatie - 5 maart

Vrijdag toont de Belgische ontwerper Christian Wijnants zijn Winter '21 collectie. De show is online te bekijken via christianwijnants.com.

Altijd al up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen in de modeindustrie? Meldt u aan voor de FashionUnited nieuwsbrief! Voeg u toe aan een netwerk van ondernemers, CEO's, ontwerpers, inkopers en andere modeprofessionals die de FashionUnited nieuwsbrief al ontvangen.

Dit wordt het modenieuws