• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 9

Dit wordt het modenieuws van week 9

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 9. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 27 februari tot en met 5 maart.

Dit verdient Parijs aan Paris Fashion Week FW17

Paris Fashion Week gaat deze week van start en dat betekent dat de stad negen dagen in het teken staat van mode. Maar hoeveel levert een mode-evenement als Paris Fashion Week de stad nu eigenlijk op?

Quiz - dit was het modenieuws van februari

Bent u na het lezen van onze artikelen volledig op de hoogte? Test deze week uw nieuwskennis door FashionUnited's 12-delige quiz over het modenieuws van februari te maken.

Beeld: Gucci FW17, Catwalkpictures

Milaan Fashion Week

Na London Fashion Week is de aandacht verschoven naar Milaan. Tot en met 27 februari vinden in de Italiaanse hoofdstad 68 catwalkshows plaats, evenals verschillende off schedule shows, presentaties en evenementen. FashionUnited zet de hoogtepunten op een rij.

Beurzen in Milaan

Naast de catwalkshows van fashionweek is Milaan ook het toneel van verschillende beurzen. Zo is er Mido, de toonaangevende zonnebrillenbeurs, waar verschillende luxelabels hun collecties presenteren. Daarnaast is er The One, die zich focust op top-end prêt-à-porter vrouwenmode. FashionUnited neemt een kijkje en doet verslag.

Zalando Jaarcijfers 2016

De voorlopige cijfers waren al bekend. De verwachting was dat de omzet van Zalando in het vierde kwartaal van het fiscale jaar 2016 naar schatting met een kwart groeit naar 1,09 miljard euro. Dat zou voor het eerst zijn dat de internetgigant in één kwartaal voor ruim 1 miljard euro verkocht heeft. Deze week de definitieve resultaten.

Beeld: Zalando

Abercrombie & Fitch Q4

De cijfers van het derde kwartaal vielen lager uit dan gedacht; wle 14 procent. Als gevolg daarvan sloot Abercrombie & Fitch 35 winkels in de Verenigde Staten. Lees deze week hoe het vierde kwartaal van het Amerikaanse bedrijf wordt afgesloten.

Verder op de kalender

Maandag 27 februari

Manic Monday ModeMusthaves

Dinsdag 28 februari tot en met woensdag 8 maart

Paris Fashion Week

Woensdag 1 maart

H&M's exclusieve Studio SS17 'see now buy now' event

Donderdag 2 maart

Brownie and Blondie Opening

Vrijdag 3 maart

Lancering Dit is een Goede Gids van Marieke Eyskoot

Dit wordt het modenieuws